« Knjiga
objavljeno prije 13 godina i 9 mjeseci
23. 9. 2010.

Knjiga dana - Adrian Predrag Kezele: Ljubav, više nije previše

Jednostavan i provokativan vodič u tajne ljubavi

Fotografija vijesti
Više o

moderna vremena info

,

ljubav

,

Adrian Predrag Kezele

,

knjiga dana

,

emocije

Knjiga ukazuje na činjenicu da većina ljudi u javnosti održava sliku jednoljublja, dok su po prirodi zapravo višeljubni. Mnogi od njih u tajnosti - najčešće varajući svoje najdraže - ljube više od jedne osobe istodobno, bilo da se radi o osjećajima ili o seksualnosti.

I dok upravo emocionalni problemi postaju uzrokom mnogih bolesti danas, mi i dalje živimo u odnosima koji su prepuni laži, patnje, licemjerja. Nije li došlo vrijeme za istinu o ljubavi?

Knjiga "Ljubav - više nije previše" progovara o novim mogućnostima koje su pred nama te o pravu svakog od nas da te mogućnosti istražuje. No istodobno, to je i knjiga koja će vam pružiti uvide u to što je zapravo ljubav.

Kkve ljubavi nastaju na osnovi "šest tjelesnih omotača", kako i zašto nas privlače različiti ljudi? Što se događa kad se zaljubimo, a što kad "samo" provedemo noć u neobveznom seksu?

kezele govori i kako se ljubavi mijenjaju i kako izgledaju kad se propuste kroz neko od "sedam spojnih žarišta". Može li ljubav, posebice više ljubavi, predstavljati put do nekih novih, do sada nedoživljenih stanja svijesti? Objašnjena je potpuna "anatomija ljubavi" koja predstavlja osnovu za različite ljubavne odnose, kako one jednoljubne, tako i višeljubne.

Jednostavna, jasna, izravna, na mjestima provokativna i praktična knjiga.

 

Izdavač: Dvostruka duga

Opširnije: Moderna vremena Info

Piše: Knjige dana odabiru Moderna vremena Info
23.09.2010. 11:25:18
Novi komentar
nužno
nužno