« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
ČESTITAMO

Kingston osvojio nekoliko nagrada na prestižnim Cyber Defense Global Awards

IronKey D300S USB i KC2000 SSD dobili nagrade za rješenje za encrypted sigurnosnu pohranu podataka

IronKey D300S
IronKey D300S (Kingston)
Više o

Kingston

,

Cyber Defense Global Awards

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, dobio je priznanja od Cyber Defense Magazine-a s osvojenih četiri nagrada.

IronKeyTM D300S encrypted USB Flash drive kao i KC2000 NVMe PCIe SSD osvojili su po dvije nagrade. Ovo je druga godina zaredom kako su Kingstonovi proizvodi prepoznati od strane Cyber Defense Magazine-a (CDM). Nagrade koje se dodjeljuju u okviru Cyber Defense Global Awards primaju poduzeća i inovatori u području cyber-zaštite i sigurnosti informacija.

Kingston je nagrađen u četiri kategorije za svoja dva rješenja encrypted pohrane podataka:

IronKey D300S je FIPS 140-2 Level 3 encrypted USB Flash drive koji podatke štiti s 256-bitnom AES hardverskom enkripcijom u XTS načinu rada. Uređaj je nagrađen s dvije nagrade:
'Prijenosni uređaj napredne tehnologije u području hardverske zaštite'
'Najbolji proizvod s encrypted zaštitom'

KC2000 SSD sa svojom 256-bitnom AES hardverskom encrypted zaštitom i podrškom za TCG Opal 2.0 također je nagrađen u dvije kategorije:
'Najinovativnije hardversko rješenje sa zaštitom'
'Uređaj koji sprečava gubitak podataka'

"Drago nam je i počašćeni smo što je Cyber Defense Magazine prepoznao D300S i KC2000 kao osnovne oslonce sveukupne strategije za sprečavanje gubitka podataka," izjavio je Oscar Escayola Kaloudis, voditelj poslovanja u području Flash tehnologija u poduzeću Kingston. "Vjerujemo da je jedan od ključnih čimbenika za sigurnost podataka kao i za smanjenje troškova, upravo enkripcija podataka i njihova zaštita unutar, kao i izvan firewall-a. D300S i KC2000 su moćni alati koji pomažu premostiti sigurnosne rizike i osiguravaju podatke na nivou cijele organizacije u skladu s propisima poput GDPR, HIPAA i drugih."

"CDM je do sada ocijenio gotovo 3.000 poduzeća širom svijeta i među njima sa zadovoljstvom prepoznajemo Kingston Technology kao inovatore i lidere u ovoj industriji," rekao je Pierluigi Paganini, glavni urednik Cyber Defense Magazine-a. "Cyber kriminal danas poduzećima pravi štetu koja se mjeri milijardama dolara i zato prepoznajemo napore Kingstona koji nastavlja pomjerati granice i ostaje jedan korak ispred u odnosu na cyber prijetnje."

Za više informacija posjetite kingston.com.

11.12.2019. 09:29:00
Novi komentar
nužno
nužno