« Hi-tech
objavljeno prije 4 godine i 5 mjeseci
STRANICE

World Dog Finder - samo odgovorno uzgajanje

Legitimitet svakog uzgajivača provjerava na način da isti prilikom registracije mora učitati dokument iz kojeg je jasno da je pripadnik odgovarajućeg kinološkog saveza

World Dog Finder
World Dog Finder (Arhiva)
Više o

World Dog Finder

Stranica World Dog Finder je osnovana u ožujku 2019. godine te je zamišljena kao platforma koja okuplja isključivo licencirane i odgovorne uzgajivače pasa iz cijeloga svijeta te ih spaja s kupcima, a koja će, nadamo se, pridonjeti regulaciji "sivog" tržišta trgovine pasa.  Naime, kao ljubitelji i vlasnici pasa osjetljivi smo na nekontrolirani uzgoj, te ugrožavanje života i pružanje neodgovarajuće skrbi psima, a sve u svrhu zarade.

Iz tog razloga osnovali smo World Dog Finder stranicu gdje se legitimitet svakog uzgajivača provjerava na način da isti prilikom registracije mora učitati dokument iz kojeg je jasno da je pripadnik odgovarajućeg kinološkog saveza, a koji je dio Međunarodnog kinološkog saveza (FCI). Ako uzgajivač ni nakon propisanog upozorenja ne priloži sliku ovjerenog dokumenta, istom se odmah briše profil te mu se zabranjuje ponovna prijava na stranicu.

Također, kroz razne članke koje objavljujemo u sklopu stranice, nastojimo privući što veći broj ljudi i informirati ih o karakteristikama pojedine pasmine, upozoriti ih na nekontrolirane uzgoje i posljedice koje mogu imati psi potekli iz takvog uzgoja te isto tako, osvijestiti ljude da je ilegalni uzgoj, nažalost, naša svakodnevica. Također, svrha stranice World Dog Finder je i pružiti ljudima sve informacije potrebne za pravilan odgoj i brigu za psa.

U ovom period smo ostvarili suradnju sa kinološkim savezima Hrvatske, Slovenije, Srbije, Kosova te smo u pregovorima sa još nekoliko kinoloških saveza. Trenutno su na stranici  aktivna pet jezika (engleski, hrvatski, ruski, francuski i talijanski), a kroz 2 mjeseca planiramo ugraditi još dva dodatna (njemački i španjolski).

11.12.2019. 14:30:00
Novi komentar
nužno
nužno