objavljeno 11.12.2019. 09:29:00
ČESTITAMO

Kingston osvojio nekoliko nagrada na prestižnim Cyber Defense Global Awards

IronKey D300S USB i KC2000 SSD dobili nagrade za rješenje za encrypted sigurnosnu pohranu podataka

IronKey D300S
IronKey D300S (Kingston)

Kingston Digital Europe Co LLP, ogranak tvrtke Kingston Technology Company, Inc. za flash memoriju, koji je svjetski lider u memorijskim proizvodima i tehnološkim rješenjima, dobio je priznanja od Cyber Defense Magazine-a s osvojenih četiri nagrada.

IronKeyTM D300S encrypted USB Flash drive kao i KC2000 NVMe PCIe SSD osvojili su po dvije nagrade. Ovo je druga godina zaredom kako su Kingstonovi proizvodi prepoznati od strane Cyber Defense Magazine-a (CDM). Nagrade koje se dodjeljuju u okviru Cyber Defense Global Awards primaju poduzeća i inovatori u području cyber-zaštite i sigurnosti informacija.

Kingston je nagrađen u četiri kategorije za svoja dva rješenja encrypted pohrane podataka:

IronKey D300S je FIPS 140-2 Level 3 encrypted USB Flash drive koji podatke štiti s 256-bitnom AES hardverskom enkripcijom u XTS načinu rada. Uređaj je nagrađen s dvije nagrade:
'Prijenosni uređaj napredne tehnologije u području hardverske zaštite'
'Najbolji proizvod s encrypted zaštitom'

KC2000 SSD sa svojom 256-bitnom AES hardverskom encrypted zaštitom i podrškom za TCG Opal 2.0 također je nagrađen u dvije kategorije:
'Najinovativnije hardversko rješenje sa zaštitom'
'Uređaj koji sprečava gubitak podataka'

"Drago nam je i počašćeni smo što je Cyber Defense Magazine prepoznao D300S i KC2000 kao osnovne oslonce sveukupne strategije za sprečavanje gubitka podataka," izjavio je Oscar Escayola Kaloudis, voditelj poslovanja u području Flash tehnologija u poduzeću Kingston. "Vjerujemo da je jedan od ključnih čimbenika za sigurnost podataka kao i za smanjenje troškova, upravo enkripcija podataka i njihova zaštita unutar, kao i izvan firewall-a. D300S i KC2000 su moćni alati koji pomažu premostiti sigurnosne rizike i osiguravaju podatke na nivou cijele organizacije u skladu s propisima poput GDPR, HIPAA i drugih."

"CDM je do sada ocijenio gotovo 3.000 poduzeća širom svijeta i među njima sa zadovoljstvom prepoznajemo Kingston Technology kao inovatore i lidere u ovoj industriji," rekao je Pierluigi Paganini, glavni urednik Cyber Defense Magazine-a. "Cyber kriminal danas poduzećima pravi štetu koja se mjeri milijardama dolara i zato prepoznajemo napore Kingstona koji nastavlja pomjerati granice i ostaje jedan korak ispred u odnosu na cyber prijetnje."

Za više informacija posjetite kingston.com.

11.12.2019. 09:29:00
http://m.metro-portal.hr/kingston-osvojio-nekoliko-nagrada-na-prestiznim-cyber-defense-global-awards/122434/