« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 8 mjeseci
STVARNO?

Kakvi su muškarci (i žene) u modi?

Muškarci se i dalje vole okrenuti za dugokosom plavušom, prodornih i plavih očiju, no žene su promijenile kriterije pa se više ne traže visoki i zgodni

Tetovaže su IN, i to jako...
Tetovaže su IN, i to jako... (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

privlačnost

Muškarci, baš kao i žene, imaju neke svoje favorite za kojima će se uvijek okrenuti na cesti i zamisliti što bi sve mogli doživjeti zajedno. No, i tu se stvari, izgleda, malo mijenjaju.

Doduše, što se tiče muškaraca, priča je i dalje ista - dugonoga i dugokosa plavuša prodornih očiju natjerat će svakog heteroseksualnog muškarca da se okrene za njom, ali kad je ljepši (čitaj kompliciraniji) spol u pitanju, kriteriji su otišli kvragu - barem iz perspektive dosadašnjih pobjednika.

Naime, iako je uvriježeno mišljenje da žene vole visoke, skladno građene muškarce, istraživanje koje je provela kompanija Match.com pokazuje da to baš i nije tako - žene će se okrenuti za tamnoputim, nižim i istetoviranim muškarcima.

U jednoj se stvari oba spola slažu - osmijeh jeprva stvar koja ih privuče na potencijalnom partneru.  

Stručnjakinja za veze Vicky Pavitt kaže a su se kroz povijest mijenjali ideali ljepote, no i da se ne može predvidjeti što će biti privlačno. No naglasila je kako ideja o savršenom partneru ne postoji i kako je važno biti otvoren. 

13.09.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno