« Žene
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Kakva pića piju žene

Omiljeno piće dosta govori o karakteru žene, pa tako već na prvi pogled možete odlučiti ima li smisla prilaziti ili ne

Sigurni ste da je ona za vas? :)
Sigurni ste da je ona za vas? :) (Shutterstock)
Više o

piće

,

pivo

,

žene

,

vino

,

žestoka pića

,

karakter

,

energetska pića

Muškarci bi voljeli znati s kim imaju posla i prije nego što priđu nepoznatoj ženi koja im se sviđa u kafiću ili na nekom partiju, a vjerovali ili ne, nije to nemoguća misija. Naime, dovoljno je pogledati piće koje žena drži u ruci da dobijete prilično jasnu sliku s kim imate posla.

Cura s pivom je sigurno slobodnog duha, vesela i smije se glasno, uživa u dobrim šalama i općenito predstavlja dobro društvo.

Još su otvorenije žene koje piju žestoka pića, no prave će namjere suptilno sakriti. Uz to su druželjubive i zavodljive, pa im pažnja luta među prisutnim muškarcima. Morat ćete se potruditi zadržati njihovu pažnju na sebi, pa ako tražite osobu za dugotrajnu vezu, ovakvu ćete djevojku ipak morati propustiti.

Vino piju romantične, senzualne duše koje se odlično osjećaju u svojoj koži. Njima izlasci nisu najvažnija stvar u životu, čaša dobrog vina bolje paše pred televizorom uz dobar film i maženje.

Energetska pića, pogotovo u kombinaciji s votkom, zaštitni su znak nabrijanih cura koje imaju dovoljno snage za cjelonoćno partijanje i plesanje, dobro procijenite imate li i vi.

Koktele piju koketne cure uvijek obučene po zadnjoj modi, a teme razgovora su tabloidi, tračevi i celebrityji. Vaše društvo?

18.03.2014. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno