« Muškarci
objavljeno prije 8 godina
SRETNICI

Kako znati da je zaljubljena u vas preko ušiju?

Muškarcima nije lako pročitati žensko ponašanje i shvatiti koja razmišljanja stoje iza njega, pa evo pomoći - ovo su jasni znakovi zaljubljenosti

Kako znati da je zaljubljena u vas
Kako znati da je zaljubljena u vas (FreeDigitalPhotos)
Više o

žene

,

zaljubljenost

,

znakovi zaljubljenosti

,

neverbalna komunikacija

Znakovi zaljubljenosti na ženama su toliko očiti da će sve njihove frendice to shvatiti samo pogledom na njih, no muškarci ... njima ponekad treba crtati. Pa evo, da vam nacrtamo šest znakova koji jasno govore da je ona zaljubljena u vas preko ušiju: 

Često se igra kosom - djevojke se nesvjesno igraju pramenom kose kada su nervozne, ali nervozne u pozitivnom smislu. Ovo je jedan od prvih znakova koje bi željeli vidjeti na prvom spoju, a ako ga uočite, to je pokazatelj da ste na dobrom putu.

Čim vas ugleda ujutro, osmijeh joj je na licu - ako joj je drago što vas vidi ujutro nakon provedene zajedničke noći, to je znak da joj se stvarno sviđate. Stoga nemojte biti loše volje čim se probudite, to stvarno odbija. 

Dočekala vas je u seksi izdanju - ako se djevojka pojavi na vašim vratima u seksi izdanju samo kako bi vam udovoljila - totalno je zaljubljena u vas. Iako vam zvuči smiješno, ali ovo pokazuje da joj je stalo do vašeg mišljenja te da zna što vam se sviđa. 

Lažna obožavateljica sporta - većinu djevojaka nogomet uopće ne zanima, ali opet, prave se da su velike obožavateljice. A sve kako bi se vama svidjele i udovoljile vam. Stoga - cijenite to!

Stalno vam šalje poruke - prva poruka koju dobijete od cure koja vam se sviđa je zapravo od nje i njenih pet prijateljica koje su joj pomogle sročiti tu poruku. Činjenica da vam djevojka šalje poruke pokazuje da ste vrijedni njene pažnje pa ne budite papak time što ćete je pustiti da čeka vaš odgovor. 

Pripremila vam je iznenađenje - nekoliko dana vas nije bilo kod kuće, a ona vas je dočekala s pripremljenom večerom obučena u svoje omiljeno donje rublje. Time vam pokazuje koliko ste joj nedostajali, a nakon večere... pa, znamo što slijedi. 

05.05.2016. 21:42:00
Novi komentar
nužno
nužno