« Žene
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
HE HE

Kako znati da je muškarac lud za vama?

Muškarci nisu baš uspješni u skrivanju svojih osjećaja i pravih namjera, no jedino u slučaju da znate što zapravo misle kad rade neke stvari ...

Lud je za vama ako radi ove stvari
Lud je za vama ako radi ove stvari (Arhiva)
Više o

žene

,

zaljubljenost

,

muškarci

,

znakovi zaljubljenosti

Žene vole znati uzvraćaju li im muškarci osjećaje kad se zaljube, a kako se one na početku veze daju bez ostatka, važno im je da i muškarac bude u istom filmu. No, kako znati da je baš poludio za vama? 

Zapravo prilično jednostavno, postoje znakovi zaljubljenosti koji vam mogu nedvojbeno potvrditi da su njegovi osjećaji jednako snažni kao i vaši.

Primjerice, ako vas nazove iznenada samo da bi vam čuo glas, a pritom sluša što mu govorite s razumijevanjem (ovo vrijedi i inače, takvi su muškarci stvarno jako zaljubljeni).

Dobar znak je i slanje poruka samo da vam se javi gdje je i što radi, iako to niste tražili od njega, a kad shvatite da mijenja svoj dnevni raspored kako bi se prilagodio vašem i omogućio vam da se vidite, možete biti prilično sigurni da ste ga smotali oko malog prsta.

Prijatelji su muškarcima vrlo važni, pa kad vas upozna s njima, a uz to vas i drži za ruku pred njima ili izmjenjuje nježnosti, definitivno ima vrlo ozbiljne planove s vama.

Za kraj, ultimativni znak zaljubljenosti muškarca - mazit će se s vama, a neće pritom očekivati seks.

24.08.2015. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno