« Žene
objavljeno prije 8 godina i 7 mjeseci
BU!

Kako žene tjeraju muškarce

Ne, ne radi se o trenucima kad ih stvarno žele potjerati od sebe, nego o pogreškama koje rade, a koje uzrokuju da muškarci sami bježe

Jeste li sigurni da je to bilo pametno?
Jeste li sigurni da je to bilo pametno? (Shutterstock)
Više o

žene

,

muškarci

,

odbijanje

,

tjeranje

Ženama je ponekad puno teže zadržati muškarca nego ga otjerati od sebe, iako bi dale ruku u vatru da sve rade kako bi bile dobre partnerice. No, nije rijetkost da se u takvom pristupu potkradu neke pogreške koje su muškarcima sve samo ne simpatične.

Tako, primjerice, muškarci ne vole previše ljubomorne žene. Ne zato što žele biti nevjerni, već ljubomora ima takav učinak kad postane previše snažna. Malo ljubomore je začin, puno je previše - ako ste ljubomorni čak i na glumice koje voli, lako bi mogao dati petama vjetra jer će osjećati kao da ga gušite.

Jednako tako, muškarci loše reagiraju na ovisan odnos o njemu. Da, oni vole biti glavni, zaštitinici i snažni muškarci, no kad ga jednostavno ne puštate na miru, uvijek morate biti s njim i zovete ga deset puta dnevno kad je na poslu, osjećaj gušenja ponovno će se pojaviti.

Na kraju, ispitivanje je treća stvar koju muškarci stvarno ne vole - od onoga "izgledam li dobro", "jesam li debela u ovome" i slično do "što ti misliš, trebam li kupiti ovu torbu" - na taj način odajete nesigurnost, a muškarci vole samouvjerene žene.

Eto, ako ste se pronašli u nekoj od ovih stavki, bilo bi dobro da to promijenite ... brzo.

21.10.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno