« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
POZITIVAN UTJECAJ

Kako žena može promijeniti muškarca nabolje

Kada je u pitanju veza, sve što muškarci žele jest dobra žena

Muškarci vladaju svijetom, a žene muškarcima
Muškarci vladaju svijetom, a žene muškarcima (Shutterstock)
Više o

žene

,

veze

,

partneri

,

muškarci

,

utjecaj

,

promjena

Nažalost, mnogi susreću ne toliko dobre žene prije nego upoznaju onu koja zbilja vrijedi truda. Žene pak kažu kako moraju poljubiti mnogo žaba prije nego se pojavi princ. No kada muškarac konačno pronađe onu pravu, svi ostali aspekti njegovog života dođu u red. To je utjecaj koji dobra žena ima na muškarca. Naime, takva zdrava i zrela veza muškarca čini boljim čovjekom.

Socijalizacija - žene su puno društvenije od muškaraca. Sociolozi sa Sveučilišta Manchester navode kako su žene bolje u stvaranju prijatelja, jer formiraju dublje i jače veze u odnosu na muškarci. One također čine većinu korisnika na društvenim mrežama. Na primjer, 57% korisnika Facebooka su žene. Žene imaju sklonost prema zajednici i društvu, a njome mogu čak preobratiti i vrlo introvertiranog muškarca. Dobra žena će izvući lijenog muškarca van na zabavu ili u šetnju. On će možda gunđati dok se bude spremao, no nakon dobro provedenog vremena bit će joj zahvalan.

Bolji seks - kako žena čini muškarca boljim ljubavnikom? Jednostavno tako što ga izaziva. Stvari održava svježima, pomiče granice. Kada ste u vezi, bitno je seks održati zanimljivim. Dosada je neprijatelj monogamije.

Unutarnji mir - svaki muškarac ima svojih nesigurnosti i neuroza. Možda je ljubomoran ili se periodično bori s niskim samopouzdanjem. Svi prolaze kroz to. Problem je što ako se ovakve stvari ne počnu rješavati, mogu postati ozbiljna prepreka nečijoj sreći. Stoga, još jedan način na koji žena može promijeniti muškarca nabolje, jest pomoć da se takve neuroze drže pod kontrolom. Imati pored sebe osobu kojoj se može vjerovati i koja vas voli, lijek je za sve kontraproduktivne sklonosti.

Iskrenost - muškarci ponekad lažu. Lažu partnericama, a ponekad čak i samima sebi. Znaju da to nije dobra stvar, ali svejedno to čine. No, dobra žena muškarca čini iskrenim. Ona će se potruditi da govori istinu, ne samo njoj nego i sebi. Takva žena ga poznaje, možda i bolje nego on sa sebe.

Fokusiranje na budućnost - neke veze su prijelazne i privremene. To vam je sasvim jasno kada ste u takvoj vezi: ona jednostavno ima rok trajanja. No dobra veza nije takva. I dok ona donosi mnogo zabave u sadašnjosti, također vas stimulira da razmišljate o budućnosti, ne samo o predvidljivim stvarima poput braka ili djece, već i o mnogim drugima, poput karijere i životnih ciljeva. A imati plan nikad nije na odmet.

Prepoznaje najbolje u vama - kada vas žena tretira kao da ste najsposobniji i najzaslužniji čovjek na svijetu, teško se ne osjećati tako. Drugim rječima, dobra žena ne samo da vidi najbolje u vama, ona također pomaže da to i sami uvidite.


11.08.2014. 21:14:00
Novi komentar
nužno
nužno