« Muškarci
objavljeno prije 7 godina i 8 mjeseci
HE HE

Kako usrećiti ženu bez komplikacija

Muškarci bi željeli znati recept za sretnu vezu, no kako su ponekad prilično površni, obično ga zaborave - pa evo podsjetnika

Vaša draga može biti sretna ... stalno! :)
Vaša draga može biti sretna ... stalno! :) (FreeDigitalPhotos)
Više o

sreća

,

žene

,

muškarci

,

kako usrećiti ženu

Sretna veza san je svakog muškarca jer će onda i on biti sretan, smiren i uživati u životu ... pa što vam onda stoji na putu da tako i bude? Najčešće - lijenost, tvrde stručnjaci, misleći na sve moguće aspekte tog pojma.

Stoga, evo nekoliko savjeta kako usrećiti ženu koje stvarno ne biste trebali zaboraviti:

Za početak, partnerici ni u ludilu ne smije biti dosadno s vama, što je znači da je morate stalno nasmijavati i izmišljati zabavu. Često će biti dovoljno par lijepih riječi i znakova pažnje da je nasmiju i usreće, no pripazite da to što govorite ima veze s istinom.

Nadalje, pripazite na obećanja - žene po definiciji dugo pamte i kad nešto obećate, a ne ispunite, osim što su tužne još su i ljute na vas. Imate dva izbora - ili nemojte obećavati, ili ispunjavajte obećanja. Nađite neku sretnu kombinaciju koja vas neće odvesti u laži ili bankrot.

Da, baš kako tvrde - kućanski poslovi trebali bi biti podijeljeni ravnopravno, no svi znamo da nije baš tako. Ako od toga ne radite cirkus i jednostavno napravite neke stvari, naravno dobro, vaša će partnerica to znati cijeniti.

Ako uz sve to padne i poneka romantična večera, cvijeće koje nije za rođendan ili godišnjicu i sitni darovi usrećit će vašu partnericu, sve dok se iza njih ne krije neki vaš propust.

Savjet za kraj - nikad, ali nikad je nemojte uspoređivati s nekom bivšom partnericom ili, još gore, vašom majkom

14.09.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno