« Muškarci
objavljeno prije 8 godina i 11 mjeseci
SAVJETI

Kako usrećiti svoju partnericu

Muškarci će, naravno, odmah pomisliti na seks ili buket cvijeća, no vjerovali ili ne, žene su ipak nešto malo zahtjevnija bića

Može proći samo ako nije isprika
Može proći samo ako nije isprika (Arhiva)
Više o

sreća

,

žene

,

muškarci

Muškarci često vjeruju da je za ženinu sreću potrebno malo, no kako se prije ili kasnije svaki uvjeti - to je potpuno promašeno razmišljanje. Kada znamo da sreća u vezi ovisi o sreći žene, vrijedi se potruditi ...

Stoga je portal Askman prikupio nekoliko kvalitetnih savjeta muškarcima kako usrećiti svoju dragu, a da nema veze sa seksom. Naravno, muškarcima nije jednostavno razmišljati na taj način, pa ipak primjenite one za koje mislite da bi odgovarali vašem karakteru.

Partnerici ne smije biti dosadno s vama, što je znači da je morate stalno nasmijavati i izmišljati zabavu. Nerijetko će biti dovoljno par lijepih riječi i znakova pažnje da je nasmiju i usreće, no pripazite da to što govorite ima veze s istinom.

Obećanja su stvar na koju morate obratiti posebnu pažnju - žene (pre)dugo pamte i kad nešto obećate, a ne ispunite, osim što su tužne još su i ljute na vas. Imate dva izbora - ili nemojte obećavati, ili ispunjavajte obećanja. Nađite neku sretnu kombinaciju koja vas neće odvesti u laži ili bankrot.

Ma kako bili macho odgojeni, kućanski poslovi trebali bi biti podijeljeni ravnopravno, no svi znamo da nije baš tako. Ako od toga ne radite cirkus i jednostavno napravite neke stvari, naravno dobro, vaša će partnerica to znati cijeniti.

Ako niste napravili nikakvu glupost, dragu će usrećiti i poneka romantična večera, cvijeće koje nije za rođendan ili godišnjicu i sitni darovi.

I da, ako stvarno želite da bude sretna,i nikad je nemojte uspoređivati s nekom bivšom partnericom ili, još gore, vašom majkom.

09.07.2015. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno