« Muškarci
objavljeno prije 10 godina i 3 mjeseca
LOOL

Kako uspješno otjerati ženu od sebe

Naravno da teško da itko ima ideju otjerati od sebe ženu koju je teškom mukom napokon privukao, ali ako radite ovo, napravit ćete to bez problema

Morate uvijek znati gdje je? :)
Morate uvijek znati gdje je? :) (Arhiva)
Više o

žene

,

veze

,

muškarci

,

greške

Muškarci troše priličnu količinu vremena i volje kako bi osvojili žene koje im se sviđaju, no neke stvari koje rade lako i bez ikakve muke tjeraju te iste žene vrišteći od njih. Recimo, ako od samog početka veze sipate komplimente iz rukava, slatko se smijete svakoj šali i, ukratko, radite sve što poželi na taj ćete je način natjerati da se zapita je li dobila novog dečka ili kućnog ljubimca.

Posesivni tipovi koji šalju SMS-ove svaki put kad ona izađe s frendicama, provjeravaju svaku objavu na Fejsu i jednostavno moraju znati svaki njen korak jako brzo odlaze u kantu za smeće.

Jedna od jačih gluposti koju možete napraviti je - tražiti je da podijelite račun. Naravno, niste Rockefeller, no računi se dijele ako ona inzistira na tome, a ne vi. Škrci, čak i u krizi, nemaju prođu kod žena.

OK, ima i gore - spominjete bivšu u svakoj prilici. Makar vam to pobjeglo nenamjerno, nije dobro. Reprogramirajte mozak ili ćete ostati bez nove drage u trenu.

Za kraj, naravno, oni kojima je jedini cilj uvući se u njene gaćice, po mogućnosti čim je upoznaju. Teško da ćete zadržati njenu pažnju duže od desetak minuta ...

20.03.2014. 20:03:00
Novi komentar
nužno
nužno