« Život
objavljeno prije 10 godina i 9 mjeseci
EH, DA ...

Kako svojim stavovima ugrožavate vezu

Problema u vezi uvijek može biti iz raznih razloga, ali ako su razlozi stavovi nekog od partnera, problem je veći nego što mislite

Nedostatak komunikacije velik je problem
Nedostatak komunikacije velik je problem (Arhiva)
Više o

žene

,

veza

,

muškarci

,

savjeti za sreću

,

stavovi

U svakoj vezi ima uspona i padova, nekad su razlozi trivijalni, a nekad stvarno ozbiljni, no kada osobe imaju ove osobine, možete se unaprijed okladiti da će ta veza imati velikih problema i vjerojatno neće opstati.

Ako ste sveznalica koja uvijek, ali uvijek ukazuje partneru na greške, možete biti sigurni da ćete partneru jako brzo početi ići na živce. Stoga, ponekad treba biti tolerantniji i pregristi jezik, a to će vam se vratiti dobrim odnosima u vezi.

Ništa bolja situacija nije u slučajevima kad jedan ili oba partnera misle da se svijet vrti oko njih i u svakom razgovoru teme skreću na sebe i svoje probleme. Na taj način sigurno nećete uspjeti uspostaviti sadržajan odnos.

I, naravno, za kraj ide komunikacija (iako je možda mogla biti i na početku). Jednostavno morate komunicirati s partnerom o svemu ako želite da vam veza uspije. Shvatite da vam partner ne čita misli i recite sve što vam se sviđa i ne sviđa. To je jedini recept za uspjeh.

04.09.2013. 21:30:00
Novi komentar
nužno
nužno