« Život
objavljeno prije 8 godina i 1 mjesec
LJUBAV

Kako spasiti vezu koja je prešla u rutinu

Veza je na početku predivna, puna ljubavi, leptirića, glava u oblacima, pusa, dodira ... no što kad sve to prođe, a ostane rutina koja je već dosadna?

Kako vratiti ljubav u vezu
Kako vratiti ljubav u vezu (Arhiva)
Više o

savjeti

,

veza

,

rutina

,

spašavanje veze

Veze su prilično krhke tvorevine na koje treba paziti i njegovati ih, naročito kad upadnu u rutinu, pa evo nekoliko savjeta ...

Hvala ti - nemojte se suzdržavati reći "hvala" svom partneru čak i onda kada napravi nešto što se "podrazumijeva". Izraz zahvalnosti i pokazatelj da zaista cijenite to nešto što je vaš partner napravio znači mnogo više nego što mislite. 

Razgovarajte o vezi - recite jedno drugom što volite u vašoj vezi i što vas oduševljava, prisjetite se divnih uspomena koje će vam vratiti osmijeh na lice. Iznesite i ono što je palo "na nižu razinu" i na čemu biste trebali dodatno poraditi i unaprijediti. 

Šaljite seksi poruke - preporuka je i nakon nekog vremena vratiti se "prvim koracima". Početak veze kod svakog je para najslađe razdoblje  jer se tada oba partnera trude i ne boje se iskazati osjećaje niti privrženost. Osjećaj zaljubljenosti ne mora prestati nakon određenog vremena, a na vama je da ga ponovno dozovete. 

Zaboravite na tehnologiju preko vikenda - ako vam je poznata situacija u kojoj vi i partner duže vremena gledate u ekran svog telefona, pokušajte promijeniti rutinu. Ostavite svoje smartphone telefone preko vikenda postrani i posvetite se jedno drugome. Dobar je ideja i otići na neki zajednički izlet u prirodu ili druženje s prijateljima. 

 

19.04.2016. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno