« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Kako skinuti naslage s trbuha za tjedan dana

Zaboravite na tjesteninu i kruh jer to nisu namirnice koje biste trebali jesti ukoliko želite izgubiti višak masnih naslaga na trbuhu

Par dobrih savjeta
Par dobrih savjeta (FreeDigitalPhotos)
Više o

dijeta

,

brzinska dijeta

,

najbolja dijeta

Dijeta bi svima trebala trajati jedno tjedan dana i za to vrijeme bi trebale nestati sve kilice viška - slažete li se? No, u stvarnom životu rijetko je baš tako, pa se mnogi muče i pokušavaju, ali bez uspjeha.

Ako je takav slučaj i s vama, očito nešto radite pogrešno ... pa evo savjeta pomoću kojih biste stvarno mogli ispuniti svoj san.

Ove namirnice ne smiju biti dio vaše prehrane tijekom dijete jer ne pomažu kod topljenja masnoća, već potenciraju njihovo nakupljanje i zadržavanje u tijelu.

Ljuti začini - jako začinjena hrana uzrokuje izlučivanje kiseline u želucu te izaziva iritaciju, što vam nikako neće pomoći kod gubitka masnih naslaga. Birajte svježe začine koji imaju blaži okus.

Mlijeko - obožavate mlijeko i dnevno pijete više od pola litre? To bi mogao biti jedan od razloga zašto stalno osjećate nadutost i imate plinove. Smanjite unos mlijeka te umjesto njega popijte jogurt ili pojedite nekoliko kriški tvrdog sira.

Sol - zbog konzumacije velike količine slane hrane, u tijelu se zadržava višak vode. Zato izbjegavajte sol i hranu s puno natrija.

Ugljikohidrati - zaboravite na tjesteninu i kruh jer to nisu namirnice koje biste trebali jesti ukoliko želite izgubiti višak masnih naslaga na trbuhu. Jedite hranu koja je bogata proteinima.

09.10.2016. 18:02:00
Novi komentar
nužno
nužno