« Muškarci
objavljeno prije 6 godina i 7 mjeseci
SAVJETI

Kako se gospodski prekida veza

Ono čega se sjećate o vezi često ovisi o tome kako je završila - ako razmišljate izaći iz odnosa, postoje načini da se to učini s ograničavanjem kolateralne štete

Kako prekinuti kao gospodin?
Kako prekinuti kao gospodin? (Pexels)
Više o

prekid veze

,

muškarci

Veze i brakovi često se raspadaju iz mnogih, a vrlo rijetko bez ikakvog razloga. Ako razlozi nisu jasni i ne razumiju ih obje strane, uključujući i onu koja je odabrala otići, zamjerke i krivnja će uništiti lijepe uspomene.

Loš razlaz mogao bi završiti kao prtljaga koja će utjecati na buduće veze, piše pshologinja dr. Marcia Reynolds.

Veze donose radost i tugu, užitak i patnju. No, ono čega se sjećate o vezi često ovisi o tome kako je završila. Ako razmišljate izaći iz odnosa, postoje načini da se to učini s ograničavanjem kolateralne štete.

1. Budite sigurni da želite prekinuti vezu. Nemojte prijetiti odlaskom u nastojanju da se vaš partner promijeni. Budite sigurni da zaista postoji nedostatak ljubavi, poštovanja, ili radost - te da se to ne može oživjeti.

Ako postoji još makar malo nade, odlučite se za savjetovanje kako bi se utvrdilo postoji li način da se spasi odnos. Bolje je da se osjećate sigurno umjesto ljuti kada napravite svoj konačni izbor i kažete posljednje zbogom.

Sve savjete pročitajte na portalu Gentleman.hr

15.10.2017. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno