« Muškarci
objavljeno prije 4 godine i 9 mjeseci
GENTLEMAN

Drugo natjecanje za Najbolji brk i bradu Hrvatske 2017.

I ove godine saznat ćemo tko je vlasnik najraskošnije brade i tko najponosnije nosi svoj brk. A nismo zaboravili ni dame

Prijavite sebe, mamu, tatu, sestru, ženu...
Prijavite sebe, mamu, tatu, sestru, ženu... (Arhiva)
Više o

brkovi

,

natjecanje

,

brada

,

Gentleman.hr

,

najljepša brada

,

najljepši brkovi

Bradonje i brkonje, pozor - otvara se natjecanje za Najbolji brk i bradu 2017. na portalu Gentleman.hr, a nagrade su sve samo ne simbolične!

Da vidimo kako su to oni sami napisali:

Prošle godine smo puno toga naučili. Napravili smo ponešto početničkih grešaka, ali smo unatoč tome, zajedno s vama, odabrali najbolje brkove i brade za 2016. godinu. A sada ćemo, iskusniji, pametniji, ljepši i bogatiji iskustvom, to ponoviti i ove godine.

OBRAZAC ZA PRIJAVU

Za početak odgovorimo na nekoliko pitanja:

Nalazi li se najbrk i najbrada na mojem licu?

Možda već imate bradu i brkove ili će vas ova akcija potaknuti da ih pustite, ali vas svjedeno pozivamo da se prijavite na drugo hrvatsko prvenstvo u puštanju brade i brkova. Sakupljanje vaših ponosa traje od objave ovog natječaja pa do 15. studenog. Krajem Movembra žiri će zaroniti u vaše brade i tražit dlaku u jajetu pa odabrati one najbolje.

Tko se sve može prijaviti?

Prijaviti se mogu svi koji imaju brkove ili bradu ili oboje. Bez obzira na dužinu brade, stil brijanja, izgledaju li vaši brkovi otkačeno ili standardno. Svaki brk i brada su cijenjeni, osim onih obrijanih. Jedini uvjet je da ste punoljetni i spremni poslati nam sliku svog ponosa.

Sve propozicije i nagrade pročitajte na portalu Gentleman.hr

Piše: Gentleman.hr
13.10.2017. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno