« Život
objavljeno prije 1 godinu i 3 mjeseca
UŽIVANJE

Kako provesti slobodno vrijeme zimi?

Početak godine odlična je prilika da posjetite poznate turističke atrakcije i izbjegnete more turista

Evo što treba raditi...
Evo što treba raditi... (Arhiva)
Više o

zima

,

slobodno vrijeme

,

Honor

Zima je godišnje doba kada nam zbog kratkih dana i tmurnog vremena zna pasti raspoloženje i nekada jednostavno ne znamo što bismo radili. No, zapravo, postoji mnogo zabavnih aktivnosti, a mi vam donosimo nekoliko prijedloga:

Zimske radosti u planinama

Skijanje i zimski sportovi mnogima su omiljene aktivnosti, ali čak i ako niste strastveni skijaši, planine su odličan izbor za planinarenje ili samo šetnju po svježem zraku. Čak i samo jednodnevni izlet na obližnju planinu odlična je prilika za uživanje u prirodi i druženje s prijateljima i obitelji. Ne zaboravite sunčane naočale, udobnu obuću i punu bateriju HONOR 70 telefona, koja će vam sa kapacitetom od 4800mAh trajati dovoljno čak i za najdužu planinarsku stazu.

Turističke atrakcije van sezone

Početak godine odlična je prilika da posjetite poznate turističke atrakcije i izbjegnete more turista. Upravo je manji broj turističkih aranžmana nakon blagdana glavna prednost putovanja u ovom razdoblju. Cijene su povoljnije, a vi u miru možete uživati u atrakcijama bez gužvi.

Ponesite sa sobom HONOR 70 pametni telefon kako biste napravili sjajne fotografije s poznate lokacije, bez bojazni da će vam u kadar upasti još nekoliko osoba koje pokušavaju isto. Bilo da snimate krupne kadrove prirode ili kvalitetne selfije, HONOR 70, s dvostrukom glavnom kamerom i AI obradom fotografija, kao i prednjom kamerom od čak 32 MP, svakako će vam u tome pomoći.

Posjetite muzej ili izložbu

Loše vrijeme idealno je za ostanak kod kuće u toplom domu. Mnogi ga koriste i za posjet shopping centrima, a mi vam savjetujemo da iskoristite priliku i posjetite muzej ili izložbu koje vam po lijepom vremenu možda neće biti prioritet. Prilika je to da nešto naučite i spojite ugodno s korisnim.

Nakon muzeja počastite se u nekom novom restoranu ili kafiću i dan će vam biti ispunjen. Kada stignete kući, vaš HONOR 70 pametni telefon brzo će biti spreman za dodatne aktivnosti jer će uz SuperCharge punjač od 66W telefon biti pun do 60% kapaciteta baterije za samo 20 minuta.

Zimsko razdoblje uopće ne mora biti dosadno i depresivno. Aktivnosti je mnogo, a koju god opciju odabrali, bio to izlet, putovanje, posjet muzeju i restoranu ili nešto drugo, nećete pogriješiti. Želimo vam zabavan ostatak zime. 

18.01.2023. 18:00:00
Novi komentar
nužno
nužno