« Seks
objavljeno prije 7 godina i 7 mjeseci
ZNANJE

Kako prepoznati savršenog muškarca u seksu

Savršen muškarac uvijek vraća uslugu - ako vi njemu pružite oralni seks, i on će se odmah spustiti dolje, a što je najbolje, napravit će to čak i ako vi niste njemu

Da, to je taj pogled ... :)
Da, to je taj pogled ... :) (Arhiva)
Više o

seks

,

savršen ljubavnik

,

savršen seks

Savršen muškarac ne postoji, to je valjda do sada svima postalo jasno, no zato može postojati onaj koji je savršen - u krevetu. E, kad naletite na takvoga, ne puštajte ga van ... a ove će vam stvari pomoći da shvatite da je to upravo ON.

Recimo, savršen muškarac uvijek vraća uslugu - ako vi njemu pružite oralni seks, i on će se odmah spustiti dolje, a što je najbolje, napravit će to čak i ako vi niste njemu.

>> Što kažu žene: kakav je savršen muškarac >>

Da ne bi bilo zabune, nakon oralnog seksa još će vas i sočno poljubiti. Jasno mu je da ste zajedno u krevetu i da se tjelesne tekućine uvijek razmjenjuju u takvim situacijama.

Očekivano, takav je muškarac kao stvoren za eksperimentiranje, jer nema straha od isprobavanja novih stvari, a kako vas uspješno opušta, možete su stvarno reći sve što vam pada na pamet, čak i najluđe seksualne fantazije.

>> Kakav treba biti savršen muškarac >>

I, za kraj - on se brine da vi prvi doživite orgazam koji je obično pravi vatromet, a do njega ćete doći polako i uz puno, puno užitka. Naime, savršen muškarac u krevetu nikad ne ignorira vaše erogene zone - i to sve. Da, zna gdje su i zna kako ih stimulirati.

25.10.2016. 23:03:00
Novi komentar
nužno
nužno