« Žene
objavljeno prije 8 godina i 9 mjeseci
PRIPAZITE

Kako najbolje izblamirati nekoga? Na Fejsu, naravno ...

U ovo ludo doba trenutne komunikacije putem društvenih mreža, treba biti oprezniji nego ikad kako se ne biste zamjerili krivoj osobi ...

Tko bi znao za ovo da nema Fejsa :)
Tko bi znao za ovo da nema Fejsa :) (Arhiva)
Više o

Facebook

,

prijateljice

,

društvene mreže

,

blamiranje

Facebook je vrlo zabavno mjesto s jedne strane, no istovremeno je i mjesto na kojem se najbrže možete osvetiti nekome tko vas je izblamira.

Proceduru znate i sami, vrlo je jednostavna -: postavite i tagirate sliku prijatelja/ice na kojoj ne izgleda baš najbolje zbog, recimo, par pivica previše ... kao na naslovnoj fotki.

No, razmišljate vi, zašto bi vam to zaboga, napravila prijateljica? Recimo, zato što ste vi, možda slučajno, postavili neku fotografiju na kojoj ona nije sretna sa svojim izgledom ili nešto slično.

Istraživanje stranice MyMemory.com pokazalo je da čak 25% žena to radi, a ispitali su respektabilnih 1.500 žena starijih od 18 godina.

Vjerujemo da nije čudo da žrtve nisu pretjerano oduševljene takvim idejama, pa će njih tri četvrtine skinuti tagove sa slika na kojima misle da nisu dobro ispale.

Istini za volju, najradije bi skinule i fotke, no to ne mogu, a Facebooku se nema smisla žaliti, jer ako slika ne krši njihove uvjete korištenja, oni je neće skinuti.

Stoga, pazite kome se zamjerate i pregledajte fotke prije nego što ih postavite na Fejs ...

31.08.2015. 20:02:32
Novi komentar
nužno
nužno