« Seks
objavljeno prije 10 godina i 7 mjeseci
OPREZ

Kako muškarci izbjegavaju seks s kondomom

Iako je dobro znano da kondom ne umanjuje užitak, no pritom pruža jako dobru zaštitu, većina muškaraca će ga pokušati izbjeći

Što sve neće izmisliti da ga ne navuku
Što sve neće izmisliti da ga ne navuku (Shutterstock)
Više o

zaštita

,

seks

,

kondomi

,

siguran seks

,

seks bez kondoma

,

nezaštićen seks

Seks s kondomom je definitivno preporučljiv, pogotovo ako prvi put imate odnos s tom osobom, ali čak 80 posto muškaraca priznaje da su se u životu služili barem jednom taktikom kako bi partnericu nagovorili na seks bez zaštite.

Iako je znanstveno dokazano da kondomi ne smetaju tijekom seksa niti umanjuju užitak muškarcu, ipak većina njih pokušava sve moguće ne bi li ipak seks bio bez zaštite. Nakon što je provedeno istraživanje na Sveučilištu Washington, sada znamo i kojih je pet najčešćih trikova na koje pokušavaju uloviti partnerice ne bi li pristale na seks bez kondoma.

Najpopularnija je taktika igranja na povjerenje, "ne brini, zdrav sam". Vjerovali ili ne, gotovo 38 posto muškaraca misli da je ta tvrdnja dovoljna da bi partnericu nagovorila na seks bez kondoma. Igra se na jednostavnu optičku provjeru - ako sve izgleda normalno, trebalo bi biti normalno, iako postoji cijeli niz spolno prenosivih bolesti koje je vizualno jako teško uočiti. Stoga, dame, ako ste za kondom, otvorite ga same i pokažite jasno da bez njega ne ide.

Najveći broj muškaraca, gotovo dvije trećine, misli da će gomilom komplimenata uspjeti slomiti otpor partnerice, pa kreću slatke riječi i komplimenti, a stručnjaci tvrde da je ova taktika i najopasnija, jer najčešće uspijeva zbog poludjelih hormona u partnerici koja želi seks pa je nakon takvih riječi spremna na sve.

Najstariji izgovor koristi više od polovine muškaraca, a to je "ne osjećam ništa s kondomom". Igra se na suosjećanje, a zapravo se radi o mitu koji nije istiniti. Muškarci nemaju ništa slabiji osjet s kondomom, dok žene u takvim situacijama čak i lakše postižu orgazam jer se ne brinu zbog moguće trudnoće.

Priličan broj muškaraca, njih čak 40 posto, pokušava doći do seksa bez zaštite nevinim pitanjem tipa "možemo li bez kondoma", vjerujući da je to jednostavno pitanje toliko privlačno da će i žena poželjeti seks bez zaštite. Naravno, pametan odgovor je - nema kondoma, nema seksa.

Na kraju, preko trećine muškaraca igralo je na emocije pitanjem partnerici zar mu ne vjeruje dovoljno, što je jedna vrsta emocionalne ucjene na koje žene često padaju. I tu je odgovor kao i u prethodnom primjeru najbolja taktika za ženu.

Ako ste primjetili da su u svim taktikama veliki postotci muškaraca koji su to koristili, radi se o jednostavnoj stvari - najveći broj muškaraca isprobava i po tri taktike ne bi li došli do seksa bez kondoma ...

21.10.2013. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno