« Muškarci
objavljeno prije 9 godina i 11 mjeseci
DRAGA ...

Kako muškarci blamiraju svoje partnerice

Nabacili ste sve što treba na sebe, izašli van s dragom i onda je počnete blamirati svojim glupostima ... nije ni čudo da je to bio zadnji spoj

Blamirate li dragu kad izađete?
Blamirate li dragu kad izađete? (Shutterstock)
Više o

prvi spoj

,

naručivanje hrane

,

pravila ponašanja

,

blamiranje

,

tepanje

Muškarci vole pokazivati svoje partnerice, no vrlo često u tome jednostavno nemaju mjere i osjećaja, pa pritom naprave neke stvari kojima ih zapravo prilično izblamiraju, sve misleći kako rade prave stvari.

Tako, primjerice, tepanje u javnosti i nije baš nešto što biste trebali raditi, naročito ona čudna imena koja ste joj nadjenuli i koja vam se čine tako cool - malena, dušice, lutkice, srećice i slično. Nemojte više nikad ...

>> Kako se ponašati na prvom spoju >>

Dolazak u restoran s dragom također se može pretvoriti u njenu noćnu moru, primjerice, ako naručite jedno piće s dvije slamke, ili se odlučite naručiti i njenu hranu. Pošto je vjerojatno punoljetna i zna što želi, dajte ženi njeno piće i neka sama naruči hranu koju želi. 

Društvene mreže još su jedan poligon blamiranja ... nemojte lajkati baš svaku objavu i ispod nje ostavljati komentare s gore spomenutim imenima i srčekima ... to vidi malo previše ljudi da bi joj bilo ugodno.

>> Pet pitanja na prvi spoj >>

Za kraj - nemojte joj stalno poklanjati ruže, jer ima i drugog cvijeća (primjerice, njenog omiljenog), niti seksi donje rublje. Njoj je udobnije u pamučnim gaćicama nego u tangama.

21.06.2014. 20:01:00
Novi komentar
nužno
nužno