objavljeno 21.06.2014. 20:01:00
DRAGA ...

Kako muškarci blamiraju svoje partnerice

Nabacili ste sve što treba na sebe, izašli van s dragom i onda je počnete blamirati svojim glupostima ... nije ni čudo da je to bio zadnji spoj

Blamirate li dragu kad izađete?
Blamirate li dragu kad izađete? (Shutterstock)

Muškarci vole pokazivati svoje partnerice, no vrlo često u tome jednostavno nemaju mjere i osjećaja, pa pritom naprave neke stvari kojima ih zapravo prilično izblamiraju, sve misleći kako rade prave stvari.

Tako, primjerice, tepanje u javnosti i nije baš nešto što biste trebali raditi, naročito ona čudna imena koja ste joj nadjenuli i koja vam se čine tako cool - malena, dušice, lutkice, srećice i slično. Nemojte više nikad ...

>> Kako se ponašati na prvom spoju >>

Dolazak u restoran s dragom također se može pretvoriti u njenu noćnu moru, primjerice, ako naručite jedno piće s dvije slamke, ili se odlučite naručiti i njenu hranu. Pošto je vjerojatno punoljetna i zna što želi, dajte ženi njeno piće i neka sama naruči hranu koju želi. 

Društvene mreže još su jedan poligon blamiranja ... nemojte lajkati baš svaku objavu i ispod nje ostavljati komentare s gore spomenutim imenima i srčekima ... to vidi malo previše ljudi da bi joj bilo ugodno.

>> Pet pitanja na prvi spoj >>

Za kraj - nemojte joj stalno poklanjati ruže, jer ima i drugog cvijeća (primjerice, njenog omiljenog), niti seksi donje rublje. Njoj je udobnije u pamučnim gaćicama nego u tangama.

21.06.2014. 20:01:00
http://m.metro-portal.hr/kako-muskarci-blamiraju-svoje-partnerice/85732/