« Seks
objavljeno prije 9 godina i 5 mjeseci
DRAGA ...

Kako iskoristiti blagdane za bolji seks

Kad već imate božićno drvce u stanu, pod njim se u bilo koje vrijeme može stvoriti neki simpatičan poklon koji će dodatno ugrijati atmosferu

Lizaljke su sjajna predigra
Lizaljke su sjajna predigra (Arhiva)
Više o

seks

,

blagdani

,

mašta

Blagdani su idealno vrijeme za maštovite igrice u krevetu i raspirivanje stare vatre koja je možda zamrla kod nekih parova. 

Za početak, možete početi s oblačenjem kostimića, poput onoga na gornjoj slici koji će sigurno dodatno začiniti cijelu priču i raspametiti vašeg dragog kad mu tako prošetate ispred televizora - može biti sto utakmica na ekranu, zaboravit će na njih u trenu.

>> Zašto su blagdani izvrsno vrijeme za seks >>

Odlična predigra mogu biti i lizalice. Sad ih je pun grad, na svakom božićnom sajmu možete ih kupiti u raznim veličinama i bojama, a kad ih počnete lizati, sigurno će privući pažnju vašeg partnera. 

Odlična zasjeda u stanu je imela - postavite je na više mjesta kako biste se što češće ljubili, a tolika količina poljubaca tijekom dana jednostavno će morati uzrokovati vatromet u krevetu kasno navečer ... ili i prije?

>> Par trikova za sjajan blagdanski seks >>

Za kraj, kad već imate božićno drvce u stanu, pod njim se u bilo koje vrijeme može stvoriti neki simpatičan poklon koji će dodatno ugrijati atmosferu .... 

 

28.12.2014. 23:01:00
Novi komentar
nužno
nužno