« Seks
objavljeno prije 7 godina i 2 mjeseca
SAVJET :)

Kako do još više seksa

Maženje nakon seksa ono je što žene naročito vole i ako to doživljavaju od svog partnera, nemate problema - stalno će tražiti još

Na kraju napravite - ovo što vidite
Na kraju napravite - ovo što vidite (Shutterstock)
Više o

seks

,

najbolji seks

,

više seksa

Seks može biti genijalan, no to ne znači da će vaša draga ubrzo biti raspoložena za ponavljanje tog iskustva - štoviše, može vam se lako dogoditi da čekate tjednima. Naravno, za to će biti krivi stres, posao, djeca, susjedi, rodbina, rublje, peglanje i sve one stvari koje žene moraju raditi u životu.

No, ako znate svoj posao u krevetu, uspjet ćete ne samo nagovoriti dragu na češći seks, već će ona to tražiti sama... pitate se kako? Nije neki problem, reći će vam stručnjaci iz Kanade koji su se pozabavili tim pitanjem i došli do jednostavnog odgovora - tajna je u maženju nakon seksa.

Maženje nakon seksa ženama je zapravo prava stvar, tako da je potrebno sjetiti se toga, a ne se okrenuti na drugu stranu i zaspati (što muškarcima zapravo nalaže priroda), jer će maženje upravo natjerati dragu da traži još.

Očekivano, većina muškaraca iz istraživanja nije se mazilo dovoljno sa svojim partnericama nakon zadnjeg odnosa. Smatra se da bi maženje trebalo trajati najmanje 6 minuta, a 17 posto ispitanika nije se mazilo uopće, njih 36 posto tome su posvetili manje od 5 minuta. 

Zašto se žene žele maziti? Odgovor je u oksitocinu, hormonu bliskosti koji se oslobađa tijekom seksa i orgazma, pa kad su ga tijela puna, maženjem se postiže veća bliskost, a to je upravo ono što ženama treba... 

Treba li vam još objašnjavati ili vam je jasno koja je tajna najboljeg seksa?

18.03.2017. 21:32:00
Novi komentar
nužno
nužno