« Žene
objavljeno prije 7 godina i 10 mjeseci
ZANIMLJIVO :)

Kako broj seksualnih partnera utječe na brak?

Vjerovali ili ne, u seksu se broje samo krajnosti, barem kad je brak u pitanju, jer najčvršći su oni s djevicama i malo slobodnijim curama

Kako ostvariti sretan brak? Jednostavno!
Kako ostvariti sretan brak? Jednostavno! (FreeDigitalPhotos)
Više o

brak

,

seks

,

iskustvo

,

broj partnera

Sretan brak zbroj je velikog broja faktora koji utječu na njegovu dugotrajnost, a zanimljivu vezu između predbračnog seksa i razvoda pronašlo je istraživanje provedeno na Sveučilištu Utah.

Naime, pokazalo se da su najčvršći oni brakovi u koje žena uđe kao djevica, jer je stopa razvoda u prvih pet godina u tom slučaju - mizernih šest posto, vjerovali ili ne.

S druge strane, najgora moguća varijanta je - dva seksualna partnera u životu, jedan bivši i onaj za kojeg su se udale, jer se takvi brakovi najčešće raspadaju.

Zanimljivo je da bitno manju stopu razvoda imaju brakovi u koje je žena ušla s malo ili više iskustva - od tri do priličnih devet predbračnih partnera

Recept za uspjeh je, očito, vrlo jednostavan - ili nemojte isprobavati ništa prije braka, ili nakupite dovoljno iskustva da biste mogli procijeniti je li partner stvarno kompatibilan s vama u krevetu.

Malo iskustva izgleda donosi više iskušenja ....

08.07.2016. 21:34:00
Novi komentar
nužno
nužno