« Seks
objavljeno prije 12 godina
ISTRAŽIVANJE

Kakav seks zapravo želimo?

Amerikanci vjeruju da će prije sresti Jetija ili Bigfoota nego doživjeti istovremeni orgazam

Automobili su i dalje na vrhu omiljenih mjesta za seks
Automobili su i dalje na vrhu omiljenih mjesta za seks (Arhiva)
Više o

seks

,

orgazam

,

istovremeni orgazam

,

seks u krevetu

,

duljina seksa

Durex osim bojama i oblicima svojih kondoma redovito zabavlja javnost istraživanjima o seksualnim navikama pojedinih naroda. U zadnjem su na tapeti Ameri, a rezultati su sve samo ne pohvalni za naciju koja želi biti najveća na svijetu.

Tisuću osoba oba spola anketirano je na temu zadovoljstva seksualnim iskustvima, a čak pola njih nije zadovoljno duljinom trajanja seksualnog odnosa. Petina bi jako rado imala odnose dulje od pola sata, no četvrtina je istovremeno izjavila da obožavaju seks na brzaka, i da je kraće od 10 minuta apsolutno savršeno.

Istovremeni orgazam i dalje spada u nedosanjane snove velike većine ispitanika, a gotovo ih je polovica toliko očajno u tom pogledu da vjeruju da će prije sresti Jetija nego što će doživjeti simultani vrhunac.

Naravno, mjesta za seks ima na pretek, a većina se slaže s idejom da je čudna lokacija dobar dodatak strastima. Omiljena mjesta - automobil, bazen i pješčana plaža. Ipak, skoro trećina je za dobar strari filmski seks u tuš kabini, kauč preferira 23 posto, dok su trijemovi omiljena mjesta 22 posto ispitanika.

25.05.2012. 18:16:00
Novi komentar
nužno
nužno