« Seks
objavljeno prije 10 godina
SAVJETI

Kakav seks treba svakom paru?

Svaki bi par trebao isprobati nekoliko vrsta seksa koje će definitivno unijeti malo svježine u spavaću sobu

Jedan dobar, nesputani, divlji seks treba svakome
Jedan dobar, nesputani, divlji seks treba svakome (Arhiva)
Više o

seks

,

seks savjeti

,

najbolji seks

,

seks na brzaka

,

životinjski seks

Seks vam je upao u rutinu? Evo kako ćete to promijeniti, i to na brzaka ... naravno, mislimo na seks na brzaka koji je samo jedna od varijanti koji bi svaki par koji drži do sebe trebao povremeno prakticirati.

Iniciranjem takvog seksa dajete do znanja svom partneru da ga stvarno jako želite, što će njemu/njoj značiti više nego da sto puta kažete volim te. Naročito dobro vrijeme za takav seks je nakon dugog i stresnog dana, a za to vam ne treba ništa više od par minuta u kupaonici. 

>> Savjeti za dobar seks na brzaka >>

Druga mogućnost je životinjski seks. Ne, ne mislimo na likove koji se pale na domaće životinje, pa ni na one kojima su plišane životinje (i kostimi istih) glavna zabava u tom pogledu, nego na neobuzdani, divlji seks nakon kojeg vam se starije susjede zavjerenički smiješe, susjedi vas zavidno gledaju, a poneki dežurni puritanac dobaci neku zajedljivu (i ljubomornu) primjedbu. Da, razbijte štogod pokućstva, vičite da vas čuju na drugom kraju grada, izbacite sve frustracije iz sebe i bit ćete danima zaljubljeni kao na početku veze.

>> Seks iz snova svake večeri >>

Dobro će vam doći i pokoja seksi predstava, no nemojte stati na striptizu, nego se samozadovoljavajte pred partnerom. OK, zvuči kao situacija koja vam nije ugodna, no ako to ne možete napraviti pred njim/njom, nešto s vezom nije u redu. Muškarci, tako kažu istraživanja, obožavaju gledati žene kako masturbiraju ... a pritom ih možete i naučiti što vam trebaju raditi.

>> Pet razloga zašto je masturbacija odlična za zdravlje >>

Za kraj, muškarci obožavaju seks u kojem dominiraju žene (ne nužno u visokim kožnim čizmama i s bičem u ruci, no tko voli ...). Ako partnerica uzme uzde u ruke i diktira tempo i poze cijelo vrijeme, i jedan i drugi osjećat će se sjajno. 

>> Žene obožavaju dominaciju u krevetu >>

Sve u svemu, dajte si malo oduška, dobro je za fizičko, psihičko i zdravlje veze.

03.06.2014. 23:00:00
Novi komentar
nužno
nužno