« Seks
objavljeno prije 7 godina i 4 mjeseca
UPS :)

Kad će vaša draga najvjerojatnije biti nevjerna?

Vjerovali ili ne, imamo i točan datum - 9. siječnja, što je zapravo drugi ponedjeljak nakon Božića, dan kad su žene najnestašnije ...

Pazite na dragu 9. siječnja
Pazite na dragu 9. siječnja (Arhiva)
Više o

žene

,

prevara

,

nevjera

Žene i nevjera obično se ne spominju u detalje, no zanimljiv podatak donosi nam jedna od stranica za online upoznavanje "nestašnih" Gleeden (koja je specijalizirana za udane žene) - ove je godine 9. siječnja dan kad je najveća vjerojatnost da će žena biti nevjerna.

Preko 3 milijuna registriranih korisnika daje im mogućnost detaljne analize, a nakon što su primjetili pojačanu aktivnost nakon svake Nove godine, krenuli su na posao i zaključili - dan kad su žene najnevjernije u godini je drugi ponedjeljak nakon Božića.

Prošle godine to je bio 11. siječnja, a ove godine stiže dva dana ranije ... Kako su shvatili da je to najpaničniji dan za muškarce? Jednostavno, prošle se godine na taj dan registriralo čak 320 posto novih korisnica nego inače, a trend se nastavlja tijekom cijelog siječnja koji se obično opisuje kao najdepresivniji mjesec u godini.

Anketa među registriranim korisnicima pokazala je da njih čak 71 posto planira biti aktivnije na stranici tijekom siječnja, što više od polovice povezuje sa željom za slobodom nakon napornih praznika.

Pa vi vidite ...

05.01.2017. 21:33:00
Novi komentar
nužno
nužno