« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 2 godine i 11 mjeseci
BRR...

Jednostavni trikovi za održavanje odjeće zimi

Zahvaljujući ovim trikovima ne trebamo se bojati zime, jer će nam odjeća uvijek biti suha i čista

Budite spremni za zimu
Budite spremni za zimu (Pixabay)
Više o

zima

,

odjeća

,

održavanje odjeće

Magla, kiša, inje ili snijeg, sve nas to čeka u narednim zimskim mjesecima i sve će to ostaviti traga na našoj garderobi. Zato vam donosimo nekoliko tirkova kojima ćete zagrijati svoje dane, očuvati odjeću i skratiti si vrijeme održavanja pojedinih odjevnih predmeta.

1. Osušite rukavice u mikrovalnoj pećnici 

Dovoljna je samo minuta (ili malo više ako su posebno mokre) u mikrovalnoj pećnici da bi vaše rukavice ponovno bile suhe i tople.

2. Zagrijte odjeću prije nošenja

Ako se spremate izaći na niske temperature, zagrijte prije toga odjeću kraj kamina ili blizu radijatora kako bi što dulje ostala topla. I ne zaboravite na čarape!

3. Zaštitite obuću

Ne zaboravite svaki par zimske obuće zaštititi impregnacijskim sredstvom kako ne bi premočile ili ispucale na velikoj vlagi. Mnoge trgovine nude vlastita sredstva koja se u nekim slučajevima mogu dobiti po pristupačnijim cijenama uz kupljeni par cipela.

4. Britvicom očistite veste

Veste su poznati odjevni predmet na kojem se nakupljaju svakojake mrvice i dlačice, no jednostavan način na koji ih možete skinuti je obična britvica. Samo pripazite da ne pritišćete prejako prilikom čišćenja kako ne biste oštetili tkaninu. 

Piše: Andrea Holi
22.11.2017. 18:01:00
Novi komentar
nužno
nužno