« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 3 godine i 11 mjeseci
ISPROBAJTE :)

Jednodnevna detoksikacija prije dočeka Nove

Doček Nove je sutra... i što sad? Imamo rješenje - jednodnevni detoks nakon kojeg ćete se osjećati kao novi i spremno dočekati Novu godinu

Sredite se u jedan dan
Sredite se u jedan dan (Arhiva)
Više o

detoksikacija

Detoksikacija bi nam trebala riješiti sve probleme s organizmom, naročito ovih blagdanskih dana kad ne možemo odoljeti prepunim stolovima. 

No, to obično traje par dana, a doček Nove je sutra... i što sad? Imamo rješenje - jednodnevni detoks nakon kojeg ćete se osjećati kao novi i spremno dočekati Novu godinu.

Dakle, što trebate napraviti:

Započnite dan čašom tople vode s malo cimeta i sokom od pola limuna, a za doručak pojedite ne više od jednog integralnog tosta s tankim slojem sirnog namaza.

Tijekom dana jedite sirovo voće i povrće, a ako vam to ne zvuči previše primamljivo, napravite nekoliko zelenih smoothieja koji će vam dati energiju i zasititi vas, a ujedno će odraditi i dio pomoći jetri u izbacivanju toksina.

Voće nemojte jesti iza 18 sati, a tijekom dana se potrudite popiti 2.5 litre vode obogaćene krastavcima, limunom i listićima mente (pripremite noć prije, pogledajte recept za Sassy vodu).

Kavu zaboravite, a umjesto nje tijekom dana popijte dvije do tri šalice zelenog čaja.

>> Jednodnevna dijeta za detoksikaciju i mršavljenje >>

Za kraj - dobro se naspavajte na dan detoksikacije.

30.12.2019. 09:01:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    armando
    30.12.2019. 10:16
    samo blitvu i rižu
Novi komentar
nužno
nužno