« Glazba
objavljeno prije 2 godine i 6 mjeseci
GLAZBA

Jazzy Halloween 2021.

Prvi Jazzy Halloween, boutique festival, održava se od 28. do 30 listopada 2021. u zagrebačkom Kolding Caffeu. Na festivalu će se, u suradnji sa tri hrvatska jazz festivala, predstaviti GIIPUJA, The Morenos i Balkan Zoo feat Nina Ćorić.

Jazzy Halloween
Jazzy Halloween (Arhiva)
Više o

Jazzy Halloween 2021.

,

Kolding

U suradnji sa River Jazz Festom, festivalom protkanim kulturnom baštinom, tradicijom življenja i kulturom plovidbe na Savi, Dravi i Dunavu, čast da otvori prvi Jazzy Halloween u Koldingu pripala je fusion bendu iz Osijeka - The Morenos i njihovoj mješavini jazza, bluesa, funka i latino jazza.

Jazz Time Rijeka, partner drugog dana Jazzy Halloweena predstavlja se projektom GIIPUJA. Damjan Grbac sa svojim quartetom Damjans nastupit će 29.10. s programom 'GIIPUJA za Matetića', nastalim u čast Ivana Matetića Ronjgova, velikog hrvatskog skladatelja, melografa i glazbenog pedagoga.

Posljednji dan Jazzy Halloweena u Koldingu realiziran je u suradnji s bjelovarskim Jazzica Festom. 30.10. nastupit će sastav Balkan Zoo feat. Nina Ćorić.
Koncerti započinju u 21 sat, a ulaz je besplatan. Opširnije

Napomena:

Festival je organiziran uz poštivanje preporuka Nacionalnog stožera civilne zaštite, a posjetitelje se poziva na odgovornost i ponašanje prema spomenutim preporukama. Na ulazu će biti potrebno predočiti COVID digitalnu potvrdu, negativni test ili dokaz o preboljenju COVID-19 u zadnjih 6 mjeseci. 

10.10.2021. 11:01:00
Novi komentar
nužno
nužno