« Hrvatska
objavljeno prije 12 godina i 5 mjeseci
STANJE NA CESTAMA

Jaka bura na Jadranu, sutra i olujna uz ledeno jutro

Duž Jadranske magistrale promet je otežan, kao i na klasičnim crnim rupama na A1 i A6

Bura se ne smiruje
Bura se ne smiruje (HAK)
Više o

HAK

,

stanje na cestama

,

stanje u prometu

,

zabrane prometa

,

vrijeme sutra

Zbog jake bure preko mosta u Dubrovniku i na Jadranskoj magistrali (D8) između Senja i Karlobaga zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle, a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno za dostavna i vozila s natkrivenim teretnim prostorom.

Autocesta A1, između čvorova Sveti Rok i Maslenica otvorena je za sve skupine vozila, vozi se uz ograničenje brzine, kao i na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Kikovica i tunela Tuhobić.

Na autocesti A1, zbog radova na nadvožnjaku Drvenik za sav promet zatvorena je dionica između čvorova Vrgorac i Ravča u smjeru Zagreba. Obilazak je državnom cestom D62 Vrgorac-Ravča. Kroz tunel Mala Kapela vozi se dvosmjerno, jednom tunelskom cijevi.

Kroz tunel Učku večeras od 22:00 do 06:00 ujutro vozit će se naizmjenično po 15 minuta sa svake strane tunela.

Prema prognozi vremena za sutra, vjetar će biti slab do umjeren, u gorju i Podravini umjeren i jak sjeverni, u istočnoj Slavoniji sjeverozapadni, na sjevernom Jadranu umjerena i jaka, a u Dalmaciji jaka i olujna bura, poslijepodne će slabiti.

Jutarnja temperatura od -7 do -2, u Gorskom kotaru i Lici od -11 do -7, na Jadranu uz obalu od -2 do 3, na otocima od 4 do 7, a najviša dnevna u unutrašnjosti između -1 i 4, na Jadranu od 6 do 11°C.

25.01.2012. 19:14:19
Novi komentar
nužno
nužno