« Lifestyle BODY&SOUL
objavljeno prije 5 godina i 3 mjeseca
SAVJETI

Jabučni ocat - prirodni lijekovi za razne probleme

Zahvaljujući svojim brojnim zdravstvenim dobrobitima, jabučni ocat je postao vrlo popularan prirodni lijek

Jabučni ocat rješava mnoge tegobe
Jabučni ocat rješava mnoge tegobe (Arhiva)
Više o

jabučni ocat

,

prirodni lijekovi

Jabučni ocat sjajan je prirodni proizvod koji vam osim poticanja detoksa organizma, gubljenja suvišnih kilograma, snižavanja krvnog tlaka te rješavanja ožiljaka i akni, može ponuditi puno više. 

Zahvaljujući svojim brojnim zdravstvenim dobrobitima, jabučni ocat je postao vrlo popularan prirodni lijek.

Kako bi uživali u zdravstvenim dobrobitima prirodnog jabučnog octa savjetuje se da konzumirate 2 jušne žlice jabučnog octa na dan. Najbolje ga je konzumirati razrijeđenog s vodom kako octena kiselina ne bi oštetila zubnu caklinu.

Organski proizvod

Prilikom kupnje jabučnog octa savjetuje se da pazite da kupujete organski proizvod, koji je dobiven prešanjem ekološki uzgojenih jabuka koje u sebi ne sadrže kemijske dodatke. Jedino se takav jabučni ocat može koristiti u zdravstvene svrhe, a na boci treba pisati kako je riječ o potpuno prirodnom proizvodu.

Jabučni ocat se može koristiti kod opeklina od sunca, žgaravice i refluksa, upaljenog grla i prehlade, probavnih tegoba, kao sredstvo za čišćenje, prilikom mršavljenja, protiv sezonskih alergija, dijabetesa, kao prirodni dezodorans, za niži krvni tlak, kožu bez ožiljaka i akni, sjaj kose bez peruti, detoksikaciju organizma, protiv bradavica i za zdravije desni i bjelije zube.

Više pročitajte na blogu zenskisvijet.com

Piše: Ana Zibar/zenskisvijet.com
28.01.2019. 09:01:00
Novi komentar
nužno
nužno