« Glazba
objavljeno prije 3 godine
NAJAVE

J.R. August na Ljetnoj pozornici Tuškanac

J.R. August dolazi u subotu 5. lipnj, s bandom i zborom na vjerojatno najljepši zagrebački koncertni prostor na otvorenom - Ljetnu pozornicu Tuškanac

J.R. August na Ljetnoj pozornici Tuškanac 5. lipnja
J.R. August na Ljetnoj pozornici Tuškanac 5. lipnja (Arhiva)
Više o

koncert

,

Ljetna pozornica Tuškanac

,

J.R. August

Jedan od naših najznačajnijih autora novije generacije, sjajni J.R. August dolazi, u subotu 5. lipnja, s bandom i zborom na vjerojatno najljepši zagrebački koncertni prostor na otvorenom - Ljetnu pozornicu Tuškanac.

J.R. August - „Dangerous Waters"

Višestruko nagrađivani kantautor J.R. August ne prestaje prikupljati priznanja. Njegov vinil "Dangerous Waters" među najprodavanijima je protekle godine, a predstojeću dodjelu Porina dočekuje s dvije nominacije, za Najbolji video broj ("Dangerous Waters") i Koncertni album ("Live At Hrvatski Glazbeni Zavod").

Ovaj izuzetan glazbenik svojim će koncertom otvoriti sezonu događanja na Ljetnoj pozornici Tuškanac smještenoj na Dubravnikom putu.

J.R. August - „Crucify Me"

Koncert je, zbog aktualnih mjera limitiran na svega 210 ulaznica po 100 kn, a točan info o prodajnim mjestima i početku prodaje bit će objavljen idućeg tjedna.

Program je sufinanciran putem natječaja „Jer svirati se mora" provedenog u suradnji Ministarstva kulture, medija RH i Hrvatske glazbene unije. Događaj će biti organiziran sukladno sa svim aktualnim mjerama i preporukama stožera Civilne zaštite RH, 

07.05.2021. 09:31:00
Novi komentar
nužno
nužno