« Seks
objavljeno prije 11 godina i 5 mjeseci
U ČETIRI ZIDA

Izludite ga dok ste još u odjeći

Muškarci vole kad ne znaju koji će biti vaš sljedeći potez u krevetu - zato mu prekrijte oči komadom odjeće i nastavite ga izluđivati dok ste još odjevene

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Shutterstock)
Više o

seks

,

odjeća

,

grudnjak

,

zavođenje

,

seksualno uzbuđenje

,

gaćice

Seks je umjetnost širokog spektra. U prijevodu, možete ga izvoditi na brojne načine i začiniti raznim dodatcima, igračkama, dramaturgijom, avantura pa čak i nedoličnošću. Međutim, činjenica je da ga većina nas prakticira između svoja četiri zida pa zato može postati rutinski i jednoličan. Načina na koje ga možete 'usavršiti' je mali milijun - jedan od njih je i uz pomoć odjeće. Evo nekoliko savjeta koje ženama nudi portal Intimatemedicine.com.hr:

  • Za početak neka vaš partner samo pogleda ono što se krije iza vašeg grudnjaka ili gaćica. I korzeti i hulahupke muškarce mogu nevjerojatno uzbuditi.
  • Oči mu prekrijte kravatom. Muškarci su izvan pameti ako ne znaju što će biti vaš sljedeći potez.
  • Obucite zavodljiv negliže od satena ili svile, popnite se na njega i cijelim tijelom polagano klizite po njegovoj goloj koži.
  • Otvorite patentni zatvarač njegovih hlača, ali nemojte mu dozvoliti da ih svuče. Polako  posegnite u otvor njegovih gaća i izvucite na svjetlo dana njegov penis. Pružite mu nezaboravno oralno zadovoljstvo i više mu neće biti važno ima li na sebi još koji komad odjeće.
  • Obucite grudnjak koji se otkopčava sprijeda. Neposredno prije nego što doživite orgazam raskopčajte grudnjak i oslobodite vaše grudi.
  • Ako ste malo zločestije, uzmite njegov remen i zadajte mu nekoliko udaraca po goloj guzi.
  • Grudnjakom mu svežite gležnjeve. Tako ćete preuzeti kontrolu nad događanjima; činjenica je da dominantne žene nevjerojatno uzbuđuju muškarce.
  • Dok oboje na sebi još imate donje rublje, sjednite mu u krilo. Usklađenim kretnjama pomičite se naprijed i natrag, sve dok više ne budete mogle izdržati. Zatim se svucite i priuštite si divlji seks!
  • Nemojte mu dozvoliti da prije seksa svuče majicu. Ona će vam itekako dobro doći. Za vrijeme doživljavanja orgazma ga na sredini njegovih prsa zgrabite za majicu tako snažno da se majica potpuno priljubi njegovom tijelu. Zatim ga povucite k sebi i osjetite toplinu njegovog tijela.
  • Dok ste gore, vrlo, vrlo polagano mu svucite gaće i ostanite u krilu. Time ćete mu dati do znanja da niti sekunde više ne možete izdržati bez njega u sebi.

19.08.2010. 15:21:00
Novi komentar
nužno
nužno