« Žene
objavljeno prije 11 godina
RUŠENJE TABUA

Iskoristite ulogu ljubavnice do maksimuma

Da misli ozbiljno ostaviti ženu već bi to učinio; zato uživajte u trenutcima kad ste s njim i u seksu, naravno

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Dreamstime)
Više o

sex

,

brak

,

seks

,

veze

,

ljubavnica

,

varanje

Koliko god se raspravljalo o moralu, vjernosti i predanosti u vezama samo su dvije činjenice apsolutne - ima moralnih i nemoralnih ljudi; vjernih i nevjernih; žena i ljubavnica. Upravo je ovim potonjima ovaj članak i posvećen pa je logično da bude prikazan iz jedne isključivo hedonističke perspektive. Nikoga ne osuđujemo. Varanje u braku i vezi je česta pojava. Ne ulazimo u rasprave o uzrocima za to. Ako ste sretno udana žena nemojte ga čitati. Ako ste nečija ljubavnica, iskoristite tu ulogu do maksimuma.

Uživajte u darovima

Ljubavnice uvijek dobivaju puno poklona. Pogotovo ukoliko imaju bogatog ljubavnika koji misli da osvaja svojim društvenim statusom a ne novcem. Ponekada se zato osjećaju kao prostitutke jer on plaća ručkove, kupuje skupe darove, poziva ih na ljetovanje, itd. Oslobodite se tog osjećaja i uživajte u svemu što vam pruža. Ukoliko želite određeni dar jednostavno mu predložite da vam ga kupi. Ako ste ljubavnica znači da vaš dragi još uvijek ide u zagrljaj ženi pa neka vam naklonost pokaže barem na materijalni način. Nije loše imati bogatog ljubavnika; ukoliko ste ljubavnica nekog manje imućnog još ćete i same morati snositi troškove vašeg skrivanja. Odmah na početku mu pokažite da tražite dostojan nivo, što znači da nećete pristajati na sastanke u motelima i nekakvim pansionima. Ponašajte se kao dama. Brinite se za svoj izgled; dama je dama do kraja.

U krevetu budite bolje od žene

S muškarcem, s kojim ćete ući u odnos u kojem ćete mu postati ljubavnica, nikada prebrzo ne idite u krevet. Vrijeme prije prvog seksa bolje iskoristite za njegovo nezadovoljstvo u krevetu sa ženom. On će vam vjerojatno pričati što mu fali i što ga je zapravo dovelo do toga da vara ženu. To će biti vaše oružje za dalje, stoga prvo zapamtite stvari koje priča o seksu. To što ne dobiva kod kuće sigurno će htjeti dobiti od vas. Ukoliko mu to ne budete dali, brzo će potražiti drugu jer odnos s vama neće imati smisla. Ukoliko je dugo u braku postoji velika mogućnost da njegova žena više nije tako poletna kao nekada. Činjenica da ste vi novi i svježi daje vam veliku prednost. Jer ćete vjerojatno dati sve od sebe kako bi ispunile sve njegove fantazije. Budite mu 'kurva' i djevica, budite mu sve što želi i oborite ga do kraja svojim tijelom. Ovo bi se lako moglo nazvati manipulacijom, no, nije to ništa loše, ako ste ljubavnica zbog toga su vam uskraćene mnoge stvari koje dobiva žena. Imate i vi pravo na "dio kolača".

Pa što ako se samo seksate

Ako ste pristale biti ljubavnicom, najbolje je da svoje emocije ostavite van spavaće sobe. Nema smisla da ste ljubomorne na ženu i da sanjate o trenutku kada će napustiti nju i biti samo vaš. To se naravno događa, no, filmske scenarije za početak držite van vašeg odnosa. Smisao i uloga ljubavnice je da vi, kao i on, uživate u blagodatima takvog odnosa, u vašem slučaju darovima i dobrom seksu, pa se zato ne opterećujte ni s čim. Ne tražite da se prečesto nalazite i nemojte svaki puta kada vas nazove pristati na sastanak; neka ima osjećaj da se mora boriti za vas. Ukoliko vaš odnos traje već neko vrijeme, da misli ozbiljno ostaviti ženu već bi to napravio. Zato uživajte u trenutcima kada ste s njim, uživajte u seksu. Važno je da u glavi na početku stavite taj odnos na svoje mjesto kako se ne bi nepotrebno uzrujavale i nadale bajkama. Budite ljubavnica u pravom smislu riječi i to je to.

Izvor:Intimatemedicine.com

10.06.2013. 23:00:00
Razgovor RSS komentara novi komentar ↓
  1. avatar
    Djuro
    11.06.2013. 07:36
    Kako nemoralan tekst, krajnje sam neugodno iznenađen što ste ga objavili! Potičete žene da (p)ostanu ljubavnice?!

    Ako ste se već odlučili objaviti nešto o nekoj nemoralnoj pojavi, odgovorno bi bilo prikazati razloge zašto izbjegavati takvo ponašanje, a ne uljepšati ga i tako poticati druge na zlo.

    Zbog ovakog članka danas ste ostali najmanje bez jednog čitatelja!
  2. avatar
    urbanjungle
    11.06.2013. 21:51
    Mislim da poznajem Djurinu ženu ......
  3. avatar
    aleks
    21.07.2015. 01:27
    Odlican test i jako je istinit.
    Najteze je biti necija ljubavnica, jako to boli i vezuje se ona srcem, a njemu je samo stalo do odnosa sto je najgore ne mozete se nikako dogoovoriti kad njemu odgovara i sve to. joj tako je zbunjujuce a ocaravujec.. jednostavno poludite kada ste s njime. uzas..
    nije lako mu reci ne. kada ga zelite.
  4. avatar
    Kvart
    08.10.2015. 22:39
    Svaka cast autoru teksta. Samo je tesko kontrolirati srce u takvim situacija pogotovo kad ste lovina i obasipani te komplimentima i na kraju shvatite da je sve samo zbog fizicke privlacnosti. A gospodine Djuro zene upadnu u ovu zamku i zasto nebi bio posvecen ovakav tekst kao savjet.
  5. avatar
    Kaca
    11.11.2018. 22:32
    Cao, imam 24 godine, a gospodin je stariji od mene 20 godina. Ljubavnica sam vec godinu i po dana, i ne ponosim se time. Sa njim sam izgubila nevinost, tako da sam na pocetku veze bila sam mnogo zagrejana, jer sam dobijala paznju, i toliko da sam bila luda za njim da sam trazila od njega nemoguce. To se sada promenilo, jer sam shvatila da od toga jednostavno nema nista. On svoju zenu ostaviti nece. Zato bih morala reci da je ovaj teskt odlican. Devojke, ako ste vec izabrale da budete ljubavnice, uzivajte u tome ali bez emocija. Verujte sve je bolje, nema nerviranja niti bilo sta tome slicno. Samo uzivajte i koristite ga maximalno. Pozdrav
Novi komentar
nužno
nužno