« Sport
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci
DEČKI SVAKA ČAST

Hrvatskim rukometašima čestitke za srebro stižu sa svih strana

Ivo Josipović, Stjepan Mesić, Radovan Fuchs i Luka Bebić samo su neka od najzvučnijih političkih imena koja su se obradovala uspjehu Kauboja

(Goran Mehkek/CROPIX)
Više o

Stjepan Mesić

,

Luka Bebić

,

rukomet

,

srebro

,

rukometaši

,

čestitke

,

Radovan Fuchs

,

Ivo Josipović

,

EP Austrija

,

medalja

Izabrani predsjednik Republike Hrvatske Ivo Josipović uputio je čestitku Hrvatskom rukometnom savezu nakon uspjeha hrvatskih rukometaša, čestitavši im na osvojenoj srebrnoj medalji na Europskom rukometnom prvenstvu u Austriji.

"Svim članovima hrvatske rukometne reprezentacije, svim rukometašima, izborniku, stručnom vodstvu i Hrvatskom rukometnom savezu upućujem iskrene čestitke na sjajnim igrama hrvatske rukometne momčadi i osvojenoj srebrnoj medalji na Europskom prvenstvu u rukometu. Još ste jednom Hrvatsku prezentirali u najljepšem svjetlu. Cijela Hrvatska ponosna je na vaš uspjeh. Čestitam vam, siguran da ćete i ubuduće biti u vrhu europskog i svjetskog rukometa", stoji u brzojavu.

Ministar znanosti, obrazovanja i športa Radovan Fuchs također je uputio večeras čestitku hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji.

"Iskrene čestitke u ime ministarstva i osobno za srebrnu medalju na Europskom prvenstvu kojom ste dopunili impresivnu kolekciju odličja s velikih međunarodnih natjecanaja. Malo se reprezentacija može pohvaliti s devet odličja na velikim rukometnim natjecanjima, a još manje je onih koji su na zadnjih deset natjecanja osvojili šest odličja. Zato iskrene čestitke svim igračima i članovima stručnog stožera na čelu s izbornikom Linom Červarom. Uvjeren sam da će ova mlada reprezentacija nastaviti s uspješnim nastupima i na budućim velikim međunarodnim natjecanjima", stoji u čestici ministra Fuchsa.

Ni predsjednik Hrvatskog sabora Luka Bebić nije propustio čestitati hrvatskoj rukometnoj reprezentaciji na osvajanju srebrnog odličja na Europskom prvenstvu održanom u Beču:

"Dragi naši hrvatski rukometaši, u ime svih zastupnica i zastupnika Hrvatskog sabora kao i u moje osobno ime upućujem vam najiskrenije čestitke za srebrno odličje na Europskom prvenstvu.

U velikoj borbi s jakim protivnikom pokazali ste još jednom svu ljepotu i majstorstvo hrvatskog rukometa. Hrvatska je i ovaj put svim srcem bila uz vas i raduje se s vama ovom srebru koje za nas ima zlatni sjaj", stoji, između ostalog, u čestici Luke Bebića.

Među zvučnim političkim imenima našao se i predsjednik Republike Stjepan Mesić:

"Svim igračima i stručnom vodstvu reprezentacije čestitam na osvojenoj srebrnoj medalji. Svojom srčanom i hrabrom igrom izborili ste naslov europskog viceprvaka, te potvrdili kako hrvatski rukomet ostaje u svjetskom vrhu i jedan od naših najuspješnijih sportova", stoji u čestitki predsjednika Mesića. (hina/metro-portal)

31.01.2010. 22:44:45
Novi komentar
nužno
nužno