« Lifestlye MODA&STIL
objavljeno prije 14 godina i 3 mjeseca
MODNA REVIJA

Hrvatska dizajnerica pozvana na Russian Fashion Week

Modna dizajnerica Marina Prevolšek će se kao prvi hrvatski kreator predstaviti u Moskvi

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (Maion)
Više o

Marina Prevolšek

,

visoka moda

,

Dreft Fashion Week Zagreb

,

moda 2010

,

Maion

,

Russian Fashion Week

,

World Fashion Chanel

Marina Prevolšek se samostalno pojavljuje na hrvatskoj modnoj sceni od 2008. godine po završetku kostimografije učilišta Profokus, a domaćoj publici se je do sada predstavila četiri samostalne kolekcije na Fashion Weeku Zagreb.

Prošle godine je osnovala vlastitu marku Maion koja će se uskoro početi prodavati u modnom studiju u ekskluzivnom poslovnom i shopping objektu Kvaternik Plaza u Zagrebu.

Marina vjeruje u moć promišljenog odijevanja i ima viziju sofisticirane žene. Njezin rad temelji se na individualnom pristupu klijentu i unikatnosti proizvoda, a njezina odjeća odraz je smisla za lijepo, kvalitetno i neprolazno.

Kolekcija jesen-zima 2010-11 bit će prikazana u Moskvi na Russian Fashion Weeku koji će se održati 6. travnja, a direktan prijenos možete gledati na World Fashion Chanelu.

Dizajnerica je kroz kolekciju stvarala bezvremene modele za modernu ženu. Kolekcija u već prepoznatljivom stilu traži balans između stroge konstrukcije i mekog pada tkanine koja prati siluetu.

Teksture vune i kašmira tvore zanimljivu fuziju s igrom svjetla i sjene koju tvori svaki pokret na svili. Kolekciju je Marina upotpunila nakitom koji je sama napravila od drveta, svile i stakla. Dio kolekcije za proljeće-ljeto 2010. možete pogledati u galeriji.

01.04.2010. 16:48:26
Novi komentar
nužno
nužno