« Skijanje
objavljeno prije 14 godina i 5 mjeseci

Hrovat iznenadila, Janica i Tomba pali

Najveće legende svjetskog skijanja oduševile Zagrepčane

Fotografija vijesti
Fotografija vijesti (afp)
Više o

Sljeme

,

alberto tomba

,

Janica Kostelić

Alberto Tomba, Janica Kostelić, Ingemar Stenmark, Marc Girardelli, Bojan Križaj...Svi na jednome mjestu. Sljemenski spektakl završio je na najljepši mogući način. Utrka legendi možda nije toliko oduševila u natjecateljskom smislu, ali sama je pojava ljudi koji su obilježili svjetsko skijanje oduševila Zagreb.

To ne znači da je i na stazi bilo nezanimljivo. Dapače, paralelni veleslalom ima svoje draži. Pobijedila je Slovenka Urška Hrovat i to nakon što je u finalu ‘oprala’ sunarodnjaka Bojana Križaja.

Humanitarni karakter utrkeSve te zvijezde nisu se okupile u Zagrebu tek tako da odrade utrku. Cijela je priredba bila humanitarnog karaktera a najvažnija je vijest da 250 tisuća kuna odlazi Specijalnoj dječjoj bolnici za kronične bolesti u Gornjoj Bistri. Slovenki je pobjeda stigla u pravo vrijeme, budući da danas slavi 34. rođendan.

S velikim zanimanjem pratili su se nastupi Janice Kostelić i Alberta Tombe. Na kraju je priča završila pomalo neslavno - oboje su ‘poljubili’ snijeg. Međutim, i atraktivni padovi dali su dodatnu draž ovoj utrci...  (METRO)

17.02.2008. 23:29:54
Novi komentar
nužno
nužno