Horoskop

Ribe

ribe

Godišnji horoskop - 01.01.2020. do 31.12.2020.

Ribe - godišnji horoskop za 2020. godinu poručuje im da će njihova mašta napokon biti malo više u skladu sa stvarnim životom, što će vam omogućiti ispunjavanje svih postavljenih životnih ciljeva. 

Mjesečeve mijene u 2020. godini

Ove ćete se godine željeti što više posvetiti sebi, i uspjet ćete pronaći dovoljno vremena za svoje ideje i potrebe, ne zanemarujući pritom i ljude oko sebe.

----------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

--------------------------------------------------------------------------------

Ova nova snaga pomoći će vam da prevladate ograničenja koja su vam do sada bila nametana.

Pozitivna razdoblja
Rad, posao, zdravlje
4. siječnja - 7. lipnja

Brak, posao, odnosi
1. lipnja - 20. srpnja

Neočekivani događaji, dobici i gubici
20. srpnja - 18. rujna

Putovanja, partnerova rodbina, duhovnost
19. rujna - 20. listopada

Karijera, društveni ugled
21. listopada - 11. prosinca

Prijatelji, društvo
od 12. prosinca

LJUBAV

Ako uspijete odgovoriti na sva pitanja koja ste si postavljali tijekom prošle godine, ova će vam se činiti rajskom. No, šalu na stranu, ništa nije izgubljeno niti zaboravljeno, tako da ćete imati dovoljno vremena i živaca za suočavanje s problemima koji su vas mučili u ljubavnim odnosima. Diplomacija i takt ključne su riječi kojih se trebate držati ako želite do polovice godine imati jasnu situaciju koja se razvija u vašu korist.

Ipak, nemojte misliti da je duhove prošlosti lako otjerati, jer će se tijekom ljetnih mjeseci vratiti punom snagom, no vaš novi stav i pristup problemima lako će riješiti novonastale komplikacije u ljubavnom životu.

Početkom svibnja može doći do većih promjena jer ćete odlučiti neke stvari istjerati na čistinu. Budite pritom oprezni kako ne biste upali u još veće probleme zbog suzdržanosti i premekanog pristupa. Također, ne bi bilo dobro reagirati previše emocionalno na neke riječi i djela koja su posljedica vaših maglovitih slutnji koje ste se usudili javno izreći.

Sve u svemu, malo više koncentracije i fokusiranosti, malo manje mašte i konstrukcija i vi ste na konju, bili u stabilnoj vezi ili slobodni, jer ćete ovu godinu iskoristiti kako bi stigli do cilja.

nastavi čitati dolje

POSAO

Slijedite intuiciju i uspjet ćete pokrenuti vlastite projekte na način na koji to želite. Ovo je sažetak malo duljeg i kompliciranijeg procesa kroz koji ćete prolaziti tijekom cijele godine, a naročito intenzivno razdoblje u ovom aspektu života bit će tijekom prvih nekoliko mjeseci.

Nemojte srljati, pronađite dovoljno vremena za razmišljanje i analizu, pa čak i maštanje o najboljim mogućim rješenjima, jer iza ugla dolaze prilike koje ne bi trebali propustiti.

Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Bez obzira na moguću popularnost koju bi vam donijeli kompromisi, od velike je važnosti da zadržite svoju viziju i put koji ste si zacrtali do ispunjenja ciljeva, jer samo tako možete držati situaciju pod kontrolom i sretno okončati tranzicijski period.

Sredstva za ispunjenje ciljeva neće uvijek biti pri ruci, no iznaći ćete inventivne načine kako premostiti neke rupe koje se iz dana u dan pojavljuju na vašem putu. Sjajno razdoblje za donošenje odluka je kraj svibnja, kad ćete imati neobično jasan uvid u sve mogućnosti koje leže pred vama.

Ograničavajuća razdoblja
Društveni događaji
11. – 24. siječnja

Komnunikacija
16. travnja - 9. svibnja

Brak i odnosi
14. kolovoza -1. rujna

Društveni događaji, karijera
6. - 22. prosinca

ZDRAVLJE

Ova je godina ključna za promjene koje trebate unijeti u svoj način života kako biste sačuvali i poboljšali zdravlje. Prizemljenost koja je glavna karakteristika cijele godine i ovdje će biti od velikog značaja, jer ćete objektivnije sagledati sve načine na koji sami sabotirate vlastito zdravlje.

Ma kako inače emocionalni bili, pokušajte se suzdržati od naglih reakcija u periodu između travnja i lipnja, kada će vam zdravlje biti posebno krhko, a stres izraženiji nego u ostatku godine.

Ključno je razvijanje snage mišića, koji će vam dati podstrek za nastavak promjena u načinu života na način da će vam trenutno pokazati pozitivne učinke planiranih promjena u prehrani i dnevnoj rutini koja vam smeta.