Horoskop

Ribe

ribe

Tjedni horoskop - 15.09.2019. do 21.09.2019.

LJUBAV: Ovo će biti vrlo strastven i romantičan tjedan za vas. Venera će vam donijeti seksualnu energiju i šarm kojem će se teško moći odoljeti. Nemojte se držati ustaljenih radnji jer vas neće zadovoljiti. Komunikacija vam neće biti ni potrebna pogled i pokret reći će više nego dovoljno. Osmijeh i samo naprijed!

POSAO: Jupiter, vaš vladar donosi vam pokretanje svih polja. Na poslovnom planu morat ćete dovršiti započete poslove, ali sada vam to ne bi trebalo biti problem. Sve frustracije i financijske začkoljice koje su vas mučile proteklih mjeseci trebale bi se riješiti same od sebe. Vjerojatno ćete u procesu morati napraviti koji korak unatrag, ali to je samo za bolje sutra.

ZDRAVLJE: Odlično!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ribe - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za rujan

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini