Horoskop

Ribe

ribe

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Venera će pokazati svoju čudnovatu stranu u vrijeme punog Mjeseca, pa kontakti s ljudima, čak i samo radi društva i zabave, neće biti ugodni kao obično. No, nemojte dozvoliti da vas to baci u loše rasploženje, kamoli depresiju, jer stvari se jednostavno mijenjaju i trebate to prihvatiti. Oslonac potražite u partneru i obitelji, štoviše, budite kreativni i raspušite iskru ljubavi koja se sakrila pod pepelom. Dajte mašti na volju, ispunite snove koje nikad niste uspjeli realizirati.

POSAO: Polovica godine je i događaji koji su se oblikovali prije šest mjeseci sada će krenuti u suprotnom smjeru i zatražit će dodatnu pažnju. Iskoristite povoljne aspekte planeta i pokušajte se napuniti samopouzdanjem, vrijedite puno više nego što mislite i vrijeme za naplatu znanja i rada je stiglo. I dalje budite oprezni s novcem, koji će početi stizati u bitno većim količinama, no rasporedite ga pametno i na način da se počne odmah oplođivati i donositi sigurnost i dobro raspoloženje.

ZDRAVLJE: Prilično dobro uz manje neugodnosti koje se mogu riješiti povećanom fizičkom aktivnošću.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Ribe - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini