Horoskop

Jarac

jarac

Godišnji horoskop - 01.01.2022. do 31.12.2022.

Godišnji horoskop za 2022. za Jarca govori pripadnicima ovog znaka da mogu očekivati velike stvari ove godine, da ne bi iskoristili neku puno snažniju riječ... jer, zvijezde su odlučile da je vrijeme za vas.

Jarci, jeste li spremni susresti se sa svojom sudbinom licem u lice? Godina koja je pred vama za vas je jedinstvena jer se vaš planetarni vladar, Saturn, sudara s čvorovima sudbine!

Ovaj je karmički utjecaj poput putovanja kroz vrijeme u kojem ćete nailaziti na ljude, mjesta i prilike koje će vam pomoći da dođete do željenog odredišta.

To osobito vrijedi za razdoblje oko 3. svibnja, kada Jupiter tvori sekstil s Plutonom u vašem znaku, a taj povoljni aspekt daje vašim riječima i mislima moć da preoblikuju vašu stvarnost.

Konačno, sinkronicitet će ove godine igrati glavnu ulogu u vašem životu, stoga obratite pozornost na znakove i budite otvoreni za pomake koje svemir traži od vas.

Posao

Zvijezde za 2022. godinu predviđaju da ćete ove godine raditi stvari koje ne biste nikada prihvatili i pitate se pritom - a zašto ja to do sada nisam/a radio/la? Vjerovali ili ne, iako Jarci ne vjeruju u sudbinu i sinkronicitet, upravo su to dvije najjače stvari na vašoj strani ove godine. Budite smireni, ponekad čak i na svoju štetu jer će to biti samo trenutno - na dužem roku prolazite puno, puno bolje. Vrijeme je da svime pokažete što i kako znate, tako da će dobar broj Jaraca otvoriti nešto svoje - bila to tvrtka ili OPG, bit će samo vaš i vi ćete biti šef, što ste izbjegavali dugo vremena.

Zdravlje

Dobro pripazite na svoje zdravlje ove godine tijekom retrogradnog Merkura tijekom svibnja i lipnja, jer bi vam neke loše navike mogle napraviti ozbiljne zdravstvene probleme koji vam stvarno ne trebaju. Srećom, zadnjih pet mjeseci ove godine Mars će vam dati potrebnu snagu i vitalnost tako da ne zabrazdite u loše stvari koje vas ponekad preuzmu... sve u svemu, godina može biti sjajna, nemojte upasti u zamku i misliti da vam je stalno nešto loše.

Evo godišnjeg horoskopa za sve znakove za 2022. godinu

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

 OVAN  BIK  BLIZANCI  RAK
 ovan
 bik  blizanci
 rak
 LAV  DJEVICA  VAGA  ŠKORPION
 lav  djevica
 vaga
 škorpion
 STRIJELAC  JARAC  VODENJAK  RIBE
 strijelac
 jarac
 vodenjak
 ribe

Ovaj horoskop je autorski zaštićen i nije dozvoljeno njegovo kopiranje i objavljivanje u drugim medijima u bilo kojem obliku osim u obliku linka koji vodi na originalni članak uz najviše 300 znakova prenešenog teksta. © Metro-portal