Horoskop

Jarac

jarac

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Ne budite lažne nade kod partnera i ne dajte obećanja za koja unaprijed znate da ih nećete moći ispuniti. Budite iskreni prema okolini, a najviše prema sebi, jer ćete jedino tako moći stvari držati pod kontrolom. Dom vam je trenutno najvažnije mjesto na svijetu, i potrudite se da tamo sve bude u redu, zaboravite na neke stare svađe i rasprave, obitelj je na prvom mjestu pa čak i ako ste se u nekim trenucima u nedavnoj prošlosti osjećali izdanim od njih, oni su uvijek tu za vas.

POSAO: Možda će biti potrebno da odustanete od nekog projekta prije posljednje mjesečeve četvrti, i to će za vas biti dobro.Tijekom mjeseca mogli biste dobiti ponudu za novi posao, pa ćete trebati dobro razmisliti o tome, jer prilika će biti dobra, no trebate odvagnuti sve argumente za i protiv. Odluka neće biti laka, prvenstveno zbog dobre zarade koja će vas pratiti tijekom cijelog rujna.

ZDRAVLJE: Venera će vas natjerati da u vrijeme punog mjeseca budete svjesniji svoga zdravlja pa biste se trebali usredotočiti na hranu i poboljšanje probave. Mjesec ćete završiti s izuzetnim povećanjem energije. 

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Jarac - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini