Horoskop

Jarac

jarac

Tjedni horoskop - 29.03.2020. do 04.04.2020.

LJUBAV: Saturn vam donosi nekog zanimljivog u život u liku osobe koja se bitno razlikuje po godinama od vas. Tako nešto moglo bi vam biti neobično, a time i iznimno privlačno pa se nemojte bojati zakoračiti u nepoznato. Malo ludiranja na koje niste navikli dobro će vam doći. Kad je život cirkus, Saturn vama dodjeljuje ulogu klauna.

POSAO: Saturnov tranzit kroz vaš znak donosi vam stalno pojačanu produktivnost na poslu. Vrijeme je da uhvatite jedan stabilni korak sa svojim poslom i krenete prema naprijed. Pokazat ćete svoju kreativnost koja će vam pomoći u vašim planovima.

ZDRAVLJE: Osjećate se odlično! Saturn, planet koji inače donosi lošije zdravlje, vama ovaj put donosi stabilnost i mirne živce.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane Colleen Hoover - roman Verity!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Jarac - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini