Horoskop

Bik

bik

Godišnji horoskop - 01.01.2020. do 31.12.2020.

Godišnji horoskop za 2020. za Bika predviđa pripadnicima ovog znaka dobru godinu u kojoj jedino moraju obratiti pažnju na razinu koncentracije koju mogu postići kako bi uspješno nastavili provoditi planove zacrtane tijekom proteklih godina.

Mjesečeve mijene u 2020. godini

Ono što će se ove godine promijeniti u odnosu na dosadašnje je napuštanje principa "ja mogu sve sam", preciznije nepovjerenja prema drugim ljudima i otvorenost na suradnju s kolegama.

Naravno, to neće biti niti odmah niti jednostavno, no prepustite se svom instiktu koji će vas u ovom slučaju nepogrešivo voditi pri odabiru suradnika. Nije da baš volite slušati svoj unutarnji glasić, pa ga možemo nazvati osjećajem u trbuhu (što bi hedonističkom znaku trebalo biti dovoljno).

----------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

--------------------------------------------------------------------------------

Znači, kad osjetite osobu kao nekoga tko vam neće uzrokovati čir na želucu već ga ispuniti osjećajem ugode - to je osoba s kojom trebate raditi.

Pozitivna razdoblja
Poslovi vezani uz kuću, majku, nekretnine
1. siječnja - 7. lipnja

Ljubav, djeca, kreativnost, zabava
7. lipnja - 29. srpnja

Posao, zdravlje
29. srpnja - 14. rujna

Brak i odnosi
14. rujna - 28. listopada

Zajedničke financije
28. listopada - 7. prosinca

Putovanja, obrazovanje, duhovnost
od 7. prosinca

LJUBAV

Bikovi će ove godine biti željni pažnje i strasti. Ova kombinacija na prvi pogled nije uobičajena, no imat će odlične učinke na karakter Bikova. Slijediti svoje osjećaje do kraja nešto je što Bikovi ne rade često, pa je ovo odlična prilika da se bolje upoznaju, pa i iznenade skrivenim željama koje se kriju duboko u podsvijesti.

Pozitivne promjene u ovom aspektu života počinju tijekom veljače, a početni zastoji ne smiju vas obeshrabriti nego upravo natjerati da odete do krajnjih granica. Inspiracije vam neće manjkati, iako će veze u tom razdoblju biti zahtjevnije nego inače.

Zapravo, radi se o tome da ste na putu promjena, i to najboljem mogućem, onom kojeg inicirate i provodite sami. Hrabrosti Bikovima nikad nije manjkalo, pa će upravo taj dio karaktera biti odlučujući u provedbi zamišljenog.

Promjene ne dolaze same od sebe, nego kao plod razmišljanja o dosadašnjem životu i zaključaka koje ste donijeli. Nemojte dozvoliti da vas površne i nevažne stvari odvuku od puta na koji ste krenuli, jer na njegovom se kraju nalazi upravo ono što tražite. Ipak, suzdržite se od prijelomnih odluka do sredine travnja, kada ćete ući u svoj intenzivan period i izvršiti sve zamišljeno na najbolji mogući način.

Sjajno je što će i vaš partner shvatiti u kojoj se fazi nalazite, tako da će promjene proći glatko i bez nekih dramatičnih događaja kod Bikova koji su u stabilnim vezama, dok će slobodni imati priliku upoznati osobu svog života, i to upravo onakvu kakvu su oduvijek sanjali, a nisu se usudili potražiti.

nastavi čitati dolje

POSAO

Povratak korijenima bio bi najbolji opis poslovne godine pred vama. Neke ideje koje ste odavno napustili pokazat će se kao najbolji izbor za ovo recesijsko doba, a kako ćete ove godine biti puno više raspoloženi za suradnju nego inače, rezultati će se početi pokazivati prilično brzo.

Inspiracije i svježih ideja bit će napretek, pa ćete lako obnoviti stare kontakte i ispolirati ideje koje su prikupile debelu prašinu na dnu ladice. Ipak, makar to ne treba posebno naglašavati, ostanite dosljedni i praktični, kako to Bikovi inače rade. Ova kombinacija je definitivno dobitna, tako da ne treba previše oklijevati nego zasukati rukave i baciti se na posao.

Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Sve to dovest će vas u priliku da popravite svoju financijsku situaciju koja je pretrpjela ozbiljan udar u protekle dvije godine. Prvo se riješite dubioza, kako bi od srpnja mogli krenuti u potpuno novi investicijski ciklus i istovremeno riješiti osobne financije na način koji će zadovoljiti sve strane.

Ograničavajuća razdoblja
Putovanja
1. – 15. siječnja

Komunikacija
8. travnja - 11. svibnja

Ljubav i djeca
20. kolovoza -12. rujna

Nekretnine, vlasništvo
10. - 30. prosinca

Svibanj je mjesec u kojem se donose najbolje odluke i kada dolaze najbolje prilike, tako da imate dovoljno vremena za kvalitetnu pripremu i prikupljanje informacija, što će u trenutku kad vam se ukaže prilika biti dobar temelj za donošenje ispravnih i brzih odluka, koje će svojom kvalitetom zapanjiti čak i vas.

ZDRAVLJE

Iako nećete biti potpuno zdravi tijekom cijele godine, ukupno gledano nećete imati previše razloga za prigovaranje. Svi će problemi dolaziti kao posljedica nekih loših navika koje ste stekli u zadnje vrijeme, a za koje već znate da nisu dobre. Tako će godina početi prosječno, da bi proljeće donijelo novu energiju nakon što odbacite ponašanje koje vam šteti.

No, pravo poboljšanje može se očekivati u listopadu, kada se počnu osjećati pravi učinci promijenjenog stila života.