Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 20.09.2020. do 26.09.2020.

LJUBAV: Uran se dugo neće maknuti iz vašeg znaka, pa bi razvoj romantičnih zbivanja mogla bi vas malo zabrinuti. Unutarnja nesigurnost natjerat će vas na povlačenje iz obećavajuće situacije u zadnji tren samo kako biste ostali sigurni da vas nitko neće povrijediti. Ova situacija je samo privremena pa budite strpljivi i sve će proći. Ako ste žena, čuvajte se ljubomore.

POSAO: Iako vam komuniciranje neće biti problem neki od kolega mogli bi vam stvarati neprilike svojom ljubomorom ili neradom. Posla će biti, a čini se da ćetze ovaj tjedan vi odraditi i posao za nekog drugog pored sveg vlastitog posla. Nemojte se zbog toga lomiti. Ako je potrebno tražite produljenje roka.

ZDRAVLJE: Pod pojačanim ste stresom. Razmišljajte pozitivno i priuštite si vremena samo za sebe pa će sve biti u redu.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Tajna grofa od Arbolede, a stigla je nova moderni roman - Nokaut, odlično djelo Kristen Calhoun i poznate Samanthe Young

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za rujan

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godin