Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 17.01.2021. do 23.01.2021.

LJUBAV: Način na koji će se situacija razvijati ovog tjedna neće biti baš u skladu s vašom idejom kako sve treba izgledati. Mogli biste se uplašiti da će vaši osjećaji stati između vas i prilika koje se nalaze pred vama. Čini se kako ćete morati neke stvari završiti prije nego otvorite novo poglavlje u životu.

POSAO:  Proces promjene za vas je prilično uznemirujući. Sve ono što vam se činilo dugoročno dobrim ulaganjem, trenutno se pretvara u probleme. Još uvijek je prerano za osuđivanje i prosuđivanje pa se ne morate bojati obvezivanja. Sve još treba sjesti na svoje mjesto. Imat ćete velike zahtjeve prema sebi i drugima. Budite onda spremni i dati više od sebe.

ZDRAVLJE: Mogući problemi sa želucem.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021 i

Mjesečni horoskop za siječanj

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2021. godini