Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 29.11.2020. do 05.12.2020.

LJUBAV: Uz Uran u Bikovma morat ćete izbjeći atraktivne pojedince  s zanimljivim ponudama za brzim bogaćenjem. Morate se obuzdati kada je u pitanju kupovina za voljenu osobu. Komunikacijski problemi otežati će vam odnos s partnerom, činit će se kako iz vaših usta izlazi samo kritika.

POSAO: Odnos Sunca i Jupitera ovog tjedna upozorava vas na financijske probleme koje je izazvala vaša rastrošnost. Morate se pod hitno posvetiti tome jer biste u protivnom mogli naletjeti na zbilja veliku rupu u budžetu. Posla neće manjkati kao niti poslovnih prilika. Na vama je da odaberete pravu.

ZDRAVLJE: Osjećati ćete se dobro ali pripazite na grlo.

---------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam nove hitove - obožavana Sabrina Jeffries ima novi roman, Skandal u školi za mlade dame, a tu je i zadnji dio serijala Briar U - Podvala omiljene Elle Kennedy.  

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

Uz to, sve knjige Naklade Neptun su na dobrim sniženijima jer nema Interlibera, pa prosurfajte po www.nakladaneptun.hr i pronađite nešto za sebe!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za prosinac

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godine