Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 28.06.2020. do 04.07.2020.

LJUBAV: Poput uspavanog diva treba vam neko vrijeme za ubacivanje u emotivno stanje. No, raspored planeta govori vam kako je ovo važno vrijeme za odnose. Ipak, mogli biste pričekati neko vrijeme prije nego razvoj situacije osvijetli vaš cilj. Kraj tjedna vaše je vrijeme za akciju. Do tad pažljivo promatrajte kako ne biste propustili važnu osobu u životu.

POSAO: Ovaj tjedan ćete morati plesati kako drugi sviraju. Podnesite to uz osmijeh. U međuvremenu pokazuje vam se napredak na poslu koji bi vam mogao donijeti bolje poslovne prilike. Budite strpljivi jer će biti potrebno neko vrijeme dok ne uhvatite svoj redovni ritam. Zbog promjena koje se događaju mogli biste osjetiti pojačan stres, ali to je samo privremena situacija pa ne odustajte. Samo hrabro naprijed!

ZDRAVLJE: Bit ćete umorniji nego inače, a i imat ćete manje energije nego ste navikli. Iskoristite svaki trenutak za odmor i pustite stres da prođe pored vas.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Tajna grofa od Arbolede!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Mjesečni horoskop za srpanj

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini