Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 15.09.2019. do 21.09.2019.

LJUBAV: Ovaj tjedan vam se neće baš dati družiti s velikim masama pa ćete odbijati pozive na zabave. Zato ćete biti raspoloženi za ljubavno gugutanje u toplini doma svog. Ako partner želi ići van, dajte mu malo prostora. To ne znači da vas više ne voli. Sredina tjedna donosi vam odličan dan za igrice u krevetu pa priredite malo iznenađenje partneru.

POSAO: Intelektualno ste vrlo jaki i spremni na poslovne izazove. Nemojte se bojati protivnika jer ako ste svoj dio posla odradili kako treba (a najvjerojatnije jeste) onda vam nitko ništa ne može. Mogli biste pronaći osobu s kojom će zajednički poslovni jezik postati i prijateljski.

ZDRAVLJE: Osjećate se vrlo dobro, ali nemojte zaboraviti na odmor!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Bik - godišnji horoskop za 2019.

Mjesečni horoskop za rujan

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini.