Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 20.06.2021. do 26.06.2021.

LJUBAV: Planete Bikovima ovaj tjedan donose mnogo osjećaja i događaja u veze i odnose s drugima. Kad riješite svoje kućne obveze pred vama su dani prepuni strasti, senzualnosti i dobrih odnosa s dragim osobama. Sve to vam malo otežava fokusiranje na svoje želje, ali pravilnom raspodjelom energije moći ćete zadovoljiti i sebe i partnera.

POSAO: Još jedan tjedan prepun poslovnih obveza je pred vama. No, ne brinite jer će vam se na kraju sav trud isplatiti. Držite oči dobro otvorene jer vam se otvaraju nove mogućnosti. Problem je što dolaze na mala vrata pa ih nećete odmah uočiti kao izrazito pozitivne. Budite mudri i pronicljivi kao što ste i inače pa ćete ih prepoznati.

ZDRAVLJE: Stres koji nagomilate na poslu odnesite u teretanu, a ne doma pa ćete   barem tamo imati mir koji trebate za razmišljanje.

--------------------------------------------

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2021 i

Mjesečni horoskop za lipanj

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Bivola 2021.

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2021. godini

_____________________________

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)