Horoskop

Bik

bik

Tjedni horoskop - 29.03.2020. do 04.04.2020.

LJUBAV: Uran u vašem znaku pretvara vas u centar svih ljubavnih zbivanja. Prilike će se pojavljivati jedna za drugom. Pred vama je vrlo interesantan tjedan u kojem će se čak i stranci okretati za vama. Ako ste u vezi pripazite da vam partner ne bude ljubomoran na uzdahe koji će se oko vas čuti. Ako ste sami, imate priliku birati koliko vam srce želi.

POSAO: Nemojte se moliti za lakši život, tražite snagu koja će vam omogućiti da sve sami postignete. Nemojte tražiti zadatke koji odgovaraju vašoj moći, nego tražite moć koja odgovara vašim zadacima. Iznad svega pripazite kome ovaj tjedan posuđujete novce, pogotovo ako su u pitanju prijatelji.

ZDRAVLJE: Zdravlje je na visokoj razini, ali ipak se pripazite jer biste mogli izgoriti na poslu. Pripazite na prehranu jer kao i uvijek vaš hedonizam natjerat će vas na previše hrane...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam novi hit obožavane Colleen Hoover - roman Verity!

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Bik - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za ožujak

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini