Horoskop

Bik

bik

Mjesečni horoskop - 01.09.2019. do 30.09.2019.

LJUBAV: Ključna riječ za rujan je jednostavnost - budete li komplicirali u kući, obit će vam se o glavu jer ćete imati hrpu novih problema na leđima u trenu. Zato je dobro biti dosljedan svom znaku, konzervativan i bez nekih novih ideja, jer jedino na taj način možete osigurati mir u domu koji vam je nužno potreban za nove angažmane na poslu. Takav razvoj događaja sigurno se neće pretjerano svidjeti partneru, no upravo jednostavnost pristupa razoružat će sve argumente protiv i moći ćete se u miru i uz podršku posvetiti poslu.

POSAO: Dobro proučite mogućnosti koje su se pojavile tijekom kolovoza. U vrijeme zadnje četvrti Mjeseca bilo bi dobro da porazmislite ponovno o odlukama koje ste donijeli u svibnju - ovo se posebno odnosi na Bikove rođene u travnju. Sve što vam se činilo jako izvjesnim trenutno visi u zraku i ovisi o vašim odlukama koje ćete morati donijeti sredinom mjeseca. Srećom, to je povoljno razdoblje pa ga pokušajte iskoristiti što kvalitetnije kako bi postavili dobre temelje za mirno privođenje godine uspješnom kraju.

ZDRAVLJE: S Venerom u snažnoj Djevici popravit će vam se zdravlje i to je odlično vrijeme da krenete u dugoročniju promjenu svog odnosa prema zdravlju.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dva hita za vruće ljeto - prva knjiga iz serijala Priče o dvorcima i zamcim - Romansa u zaboravljenom zamku Tesse Dare i čarobni nastavak serijala Briar U - Ponuda Elle Kennedy!

Ovaj bestseller ne smijete propustiti, a knjigu naručite na stranicama Naklade Neptun po najboljim cijenama!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2019 i

Bik - godišnji horoskop za 2019.

 Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Svinje

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2019. godini.