Horoskop

Bik

bik

Mjesečni horoskop - 01.10.2020. do 31.10.2020.

LJUBAV: Uran može biti i prijatelj Bikovima, no jednako tako i neprijatelj ako ne paze. Slučajni susret mogao bi vam donijeti novu osobu u život koja će biti sve samo ne obična. Držite oči širom otvorene, naravno, ukoliko već niste u vezi. Planete vam do sredine listopada neće biti previše naklonjene, štoviše, požurivat će vas u neke odnose za koje ni sami niste sigurni trebaju li vam, stoga pokušajte stisnuti kočnicu do polovine mjeseca kad će doći do olakšanja i ponovno ćete uspostaviti mir u glavi. Nakon toga sve će biti lakše i jednostavnije, pa budite strpljivi, isplatit će vam se.

POSAO: Niti slučajno nemojte dozvoliti da vam šansa života prođe kroz prste! Jupiter je i dalje u vašem znaku, pazi na vas i servira vam prilike kakve samo možete poželjeti. Na vama je da budete spremni iskoristiti ih, biti poduzetna i probojna osoba. Ma kako vam to nekad bilo teško, morat ćete malo upotrijebiti laktove da vas slučajno netko ne pretekne. Situacija je jednako ružičasta I na financijskom planu, ukazat će se neke mogućnosti dodatne zarade koje ne bi trebalo propustiti jer neće utjecati na vaše svakodnevne obaveze.

ZDRAVLJE: Kao i ostalo, vrlo dobro, dapače odlično.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Naklada Neptun predstavlja vam ljetni hit obožavane Sabrine Jeffries - roman Tajna grofa od Arbolede, a stigla je nova moderni roman - Nokaut, odlično djelo Kristen Calhoun i poznate Samanthe Young

Kao i obično, naručite uz razne pogodnosti na njihovoj stranici - po cijeni od samo 99 kuna uz plaćanje putem kartica i računom, 119 kn za cijenu uz plačanje pouzećam!!!!

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Sudbinu možete provjeriti kod tarot stručnjaka i astrologa na broju 064/561-165, cijena poziva je 3,49 kn/min s telefona i 4,78 kn/min s mobitela (Usluge pruža : Maratela mreže d.o.o., 072/700700, +18)

Pratite Metro portal na Facebooku i Twitteru.

Pročitajte Veliki godišnji horoskop za 2020 i

Bik - godišnji horoskop za 2020.

Mjesečni horoskop za listopad

  Veliki godišnji kineski horoskop za godinu Štakora

Ako ste nešto sanjali, pomoći će vam naša Sanjarica, sanovnik, tumač snova

Mjesečeve mijene u 2020. godini